barangolo_11 Creative Commons License 2024.05.04 0 2 1293552

nézd meg odaát milyen cirkuszt vág le a főpolihisztor, a samsung gyár érdekebén.. azután meg kellene kérdezni, hogy uezt le merné-e írni, hogy pl nem a samsung, hanem a bige gyártana akksit hasonló módon (betemetné a kutat, v nem lenne ilyen olyan engedélye)...  azonnal független lenne a bíróság, amelyik a döntést meghozta, és nem egy hülye picsa, akit "megvettek"  (?), ebben egészen biztos vagyok..

(miért jelenti fel, ha ilyen biztos benne?)

 

Az első triviális kérdést egyébként meg senki sem tette fel még neki: mi a lófasznak építették a gyárat ennyire közel lakott terület mellé? itt tudott csak xy főelvtárs földet venni, amire később gyár épült?

(nem lennék túlzottan meglepődve ezen sem)

Mutassa már meg a német akksigyárakat, ahol x 100 m-re ott a lakossági övezet, és vígan lehet hallani - teljesen mindegy milyen dB mérés terhelés mellett - ahogy éjjel nappal megy a termelés.

Szívesen megnézném az arcát a hasonlóaknak, amikor tényleg odamegy mellé x 100 m-re egy hasonló.. gondolom akkor az olyan sivalkodás, hogy mennyit esik az ingatlanom értéke, már rögtön tényszerű is lenne, hiszen mindenki tudja, hogy.. de az ilyenek természetesen valami "védett" területen laknak a hasonszőrűek környékén, ahová gyár a büdös életben nem kap engedélyt..

Előzmény: AnchorMan (1293545)