btipus Creative Commons License 2024.05.04 0 0 188473

Ne próbáld kitalálni mások indítékait, ez csak tanács, mivel nem látod a sajátjaidtól, rossz százalékban találsz, viszont 100 százalékban árulkodik a sajátjaidról.

Szóval az én álláspontom maradjon az amit leírtam.

..és akkor nézzük a gondolatmenetedet, miszerint ha a két motor között fél másodperc lenne akkor 10 másodperccel kellett volna Bagnaia-nak MMarquez előtt célbaérnie.

Szóval mivel a befutóban 0.372 másodperc volt kettejük között akkor a te logikád szerint a két motor között 0,0372 a tényleges különbség, és amennyivel kevesebbet gondolt Pirro annyival még kevesebb ez a különbség.

 

A magam gondolatmenete meg az hogy Pirro ha kicsit akart volna mondani akkor tizedet mond, a fél másodperc megemlítése az egyértelműen a nagy különbség iránya. Amennyiben kicsit akarok mondani akkor azt mondom hogy a két motor közötti különbség kevesebb mint 2tized, vagy esetleg 3tized. Ezért kérdeztem meg hogy biztos vagy-e abban hogy ezt idézni akarod, mert a megfogalmazás egyértelműen a nagy irányába mutat mittomén melyik példám ér el téged, de ha egy szoros befutót szeretnék leírni akkor nem azt mondom hogy a célvonalon áthaladva kevesebb mint fél másodperc volt a különbség, hanem azt mondom hogy a célvonalon áthaladva 1tized volt a különbség. Tehát amikor valaminek a minimális különbségét akarom érzékeltetni akkor nem használok az adott környezetben nagynak számító viszonyítási pontot azzal hogy annál kevesebb.

A különbség szándékoltan nagyobb mint a gp22 és a gp23 között ebből lehet kiindulni:

"

Marc Marquez’s Ducati this season will lack the developments that will be added to four of his rivals’ bikes.

Factory Ducati pair Francesco Bagnaia and Enea Bastianini, and Pramac’s Jorge Martin and Franco Morbidell, will profit from the new GP24.

The Marquez brothers at Gresini, and VR46’s Marco Bezzecchi and Fabio di Giannantonio, must ride a year-old Desmosedici.

Ducati technical director Davide Barana told Marca how the newer version will be more advanced than Marquez’s: “"I think the difference between GP24 and GP23 will be higher than that between GP23 and GP22.”

He identified the key change as “power”.

"

 

Szóval elfogadom hogy szerinted a valós különbség kisebb mint 0.0372, de engem nem győztél meg.

Előzmény: fitosi (188472)