Titanium101 Creative Commons License 2024.05.04 0 0 28192

Nos, ha egy átlagos homo sapiens sapiens, (alias ember), ha egy autót javításra visz, és tudja, hogy ( mert látja a kib**szott utakon) hogy 40 autómárka 350 típusa közlekedik és javításra viszem az autót, akkor alap logika, hogy

elviszek egy papírt, az egyetlen egyet amiben benne vannak a műszaki adatok. Mert alkatrészt fognak hozni hozzá. Ennyi.

ha a fűnyírómhoz veszek valamit, baromi érdekes de kell tudjam a típusát és úgy megyek a kisgépcentrumba.

 

Nekem ez alap lenne. És még előre figyelmeztetve sem hozzák. Ne haragudj persze, van aki pl tök kis cuki csaj pl és nem tudja hogy mivan, de amikor egy pasi, aki életében kb 100. alkalommal

viszi szervizbe az autót és nem hoz forgalmit az SEGG. Nemtörődöm. Védjed csak őket Paco ha nem téged bosszantanak a hülyeségükkel akkor védjed csak, úgy baromi könnyű.

 

Az idő pénz, ja és ők is tegnapra kérik a javítást. Akkor hozzá már magával azt a forgalmit ha egyszer felhívja az ember a figyelmét rá. Ja és mivel előző szervizeléskor is kérték tőle nem egyszer, hozza már el akkor is ha elfelejtettem figyelmeztetni.

A lényeg nem azon van, hogy leSEGG-eztem egy SEGG-et, hanem mert úgy teljes általánosságban egy társadalmi elbutulás és flegmaság érezhető, főleg egy bizonyos korcsoportnál. Szerintem. Tapasztalatom szerint.

Az, hogy valaki rácsodálkozik, hogy műszakira kell forgalmi, pedig már 7. alkalommal hozza műszakira.... az igenis SEGG.