local75 Creative Commons License 2024.05.04 0 0 1215

"Nekem inkább az a furcsa, hogy bizonyos emberek mennyire képben vannak az RTL egyéb műsorait illetően."

 

Ki mit szeret, milyen értelmi szinten van, és milyen igényei vannak.

Én is néztem nagyon régen vv-t, de mivel rossz a hosszútávú memóriám, nem emlékszem mindenre és mindenkire.

Érdekes, hogy a rossz sokkal jobban megmarad mindenkiben. Rengetegen emlékeznek például a köpködő Baukó Évára. Ezért is vagyok azon a véleményen, hogy a negatív reklám hosszútávon nem kifizetődő, mert nem fogsz több vv-t megnézni ha saját szinted alatt van a műsor, és undorítóan viselkednek benne.

Talán tavaly, vagy tavalyelőtt véletlenül belefutottam a vv-be, és gondoltam megnézem most milyen a műsor. Hát, nem is tudok jobb szót rá, mint azt hogy ocsmányak voltak az emberek benne, és ocsmány volt maga a "villa" is. 3 perc alatt nem hallottam egy értelmes beszélgetést sem, úgyhogy ennyi is volt. Nem tudom hányadik széria megy már, vagy 11? de ebből kb. kettőt láttam.

Akkor ez miért éri meg az rtl-nek?

 

"Akkor pusztán azért hagyjam ki, mert nem szimpatikus a műsorvezetője?"

Naná!

majka nem műsorvezető lesz ha jól tudom, hanem zsűri. Egy ilyen műsorban, mint az x faktor, a zsűri a domináns, mert rengeteget szerepelnek, és kíváncsi vagy a mondandójára.

Ott van például Balázs. Őt nagyon nem csípem. Az ő műsorait sem nézem. Jellemzően olyan műsorban szerepel, amelyben egymást fúrják a celebek, vagy hülyét csinálnak magukból az emberek. Nekem az ilyen műsorok alapból nem jönnek be, nekem ez a legalja.

Balázs meg azt hiszi, hogy különb azoktól, akikből hülyét csinál, mert ő a műsorvezető.

Tudod hány értelmes színész van, aki szívesen szerepelne néhány műsorban? Csak ők megmondják, hogy kikkel nem hajlandóak egy műsorban szerepelni. Talán Nagy Zsolt mondta azt, hogy az Árulók és gyilkosok műsort azért vállalta be, mert vállalhatóak, és szimpatikusak voltak neki a versenyzők, és a műsorvezető.

De sajnos nem fognak tudni minden évben olyan kvalitású embereket összeszedni. Látod, Görög Zitát is meg tudták fizetni. Promónak jó volt az első, aztán jöhet a selejtje. Tuti ez is lesüllyed majd alpári szintre.

De például ha gáspár győző, vagy tóth gabi valamilyen műsorban szerepelne, még a csatornát is törölném a programlistából. :)

Mehetne az m1 és a tv2 után.

 

"azonos pillanatban nézni, akkor tuti, hogy egy olyan jó 50%-án biztos, hogy éppen reklám megy"

 

Csak menj fel az RTL honlapjára, és nézd meg mely csatornák vannak a tulajdonában. Figyeld meg, az összesen ugyanakkor van reklám.

 

"Akkor skizo? Van a jó Ráhel meg a rossz Réjcsöl és belül viaskodnak egymással? :D"

 

Nem hinném. :)

Ezt én gondolom így, hogy normális emberi lénynek árt ha arról lesz híres, hogy milyen buta, és mennyire elviselhetetlen. És mint emberi lényt, sajnálom is emiatt. Ugyanakkor, aki ilyen rondán viselkedik, és ezt ennyire nem képes belátni a hibáit, azt nem viseli meg az hogy egy egész ország mit gondol róla. Főleg, ha olyan extrákkal jár ez a hírnév, mint mondjuk meghívnak az RTL bármelyik műsorába.

Épp ezért, neki jót tesz a negatív reklám is. Ez csak megérzés, de hamar beigazolódik majd, ha feltűnik valamelyik RTL által gyártott műsorban.

Aztán ha ügyes, és megváltozik, akkor változhat az emberek véleménye is róla.

 

Ott van például Nádai Anikó. Nekem ő sem volt szimpatikus. Az É-N budapestben láttam egy jelenetet, ahol persze szintén ocsmányul viselkedett. Oké, tudom, hogy az egy szerep, de ha jól tudom, az egy improvizatív sorozat.

Aztán mostanra mintha megváltozott volna a csaj. De nem nem tudom, én csak az árulókban láttam.

 

Az biztos, hogy Récsölkének sok év pszichológushoz járás hozná csak meg a változást. Már ha képes rá egyáltalán.

 

 

Előzmény: dojcstomi (1212)