dojcstomi Creative Commons License 2024.05.04 0 0 1225

Én meg "imádom", hogy e fórum létjogosultságát kérdőjelezed meg azáltal, hogy lehülyézel minket, mondván minden csak a show kedvéért történik.

 

Csak az ember feltételezNE némi komolyságot egy ilyen műsorról. De ha már felveszi ezt a komolytalan vonalat, hadd tárgyaljuk már ki, függetlenül attól, hogy elhisszük-e ami a műsorban történik vagy sem.

 

Mert ugye alapból két út van:

 

1. Megkérdőjelezzük a műsor, ezáltal e fórumtopic létjogosultságát is, viszont ez esetben minden csak spekuláció, mivel ha semmit nem szabad elhinni, mindenről csak feltételezni tudunk. Ahogy itt folyamatosan tettük is, de nem erre alapoztuk az egész topicot.

 

2. Beleállunk a "játékba" és elhisszük, hogy ... vagyis inkább úgy mondanám, hogy elfogadjuk ami történik azért, hogy legyen érdemi tárgyalás a műsorról. Mert ennek így legalább van valamennyi értelme, a vélemények a színmű cselekményének szólnak és nem annak, hogy a néző mennyire tartja hitelesnek vagy mennyire kétkedik a történések valódiságában.

 

Mert annak viszont semmi értelme, hogy itt a fórumozók azért röhögjék ki egymást, mert voltak olyan idióták, hogy elhitték a sok kamut. Mi is tudjuk, hogy sok benne a kamu!

Előzmény: Y. eridani (1220)