nyman Creative Commons License 2024.05.05 0 0 37528

Na a linkedin-en is követsz? :)

Igen, van pár poszt, amit meg akarok írni. Most lesz időm. :)

 

Spamek minden irányból jönnek. Meg a reklámok. A szokásos nigériai levelek, meg tegnap jött a "rendőrségtől" is egy sms.

 

Korábban használtam "eldobható" címeket is. Van több freemail, gmail, stb. Mostanában próbálok racionalizálni, de óriási a kavar nálam is. 

Na holnapra van két orvosi vizsgálat, szemészet, meg kardiológia. Nincs panaszom, csak beutaltak a rendszeres szűrésen, így elmegyek. Illetve most vagy megfázhazttam, vagy valamire alergiás lettem. Folyik az orrom, viszket a szemem stb. Még majd bejelentkezek tüdőröntgenre, az is másfél évvel ezelőtt volt. 

 

Kedden ügye a kőműves jön hozzám, szerdára még fix programom nincs. A vakolatok nem lettek kikeverve péntekre, akkor tervezek érte menni. Csütörtökön 2,5 év után bejelentkezem a körzeti orvoshoz is. 

Szerintem tisztességes munka volt. Ez már két évtizedes. Öklömnyi, vagy kisebb kövekből lett kirakva. A fagynak van egy ilyen tulajdonsága. A víz 4 °C-nél a legsűrűbb, utána tágul. Ezért van az, hogy az őszi szántás felpuhul tavaszra, vagy előjönnek a kátyúk, összetöredezik a beton stb.


A hétvégén letoltam három sört is. Szombat reggel voltam postán, szemben lévő boltban meg vettem uborkát, paradicsomot meg anyák napjára csokikat. 

 

Este meg lehet belenyalok a wiskey-be is, ha már ennyit beszéltünk róla. 

Elkezdtem mozogni, sok helyre gyalog megyek. NEM azért, hogy a benzinen spóroljak. 15 ezer felletti lépésszámok voltak eddig naponta májusban. Mára még hiányzik kb. ötezer, de mennem kell feladni egy csomagot és lesétálok egy automatához. Az kb. 2 km az egyik irány, így meg is lehet mára is. De ha csak pár száz hiányzik, kerülök még egyezt a környéken.

 

 

 

Előzmény: Tibbe (37527)