omegatau Creative Commons License 2024.05.06 -1 2 604093

Eléggé a mostanában Forgácstól megszokott......

 

Ami érdekes lehet, de arról meg valódi adatok nincsenek, alighanem a fővárosban/ból is felgyorsult a "white flight" a szivárványosmoslék uralma alatt. Nem egyedi jelenség, pl. Eger lakossága a gengszterváltás környékén még majdnem 70E volt ami folyamatosan csökkent, a szivárványmoslék uralma alatt pedig felgyorsult, mostanra már lényegesen 50E alatt van. Ugyanakkor a cigány az egyre több, abszolút értéken és arányaiban is, illetve arányaiban pláne. 

Mondjuk ami Egerben mostanában megy az már biztos komoly lehet, mert viccnek erős kicsit. 9 bógármester-jelölt van, ebből van ugye 1 db fütyez zászlós, 1 darab önjelölt a fütyez korábbi frakcióvezetője a közgyűlésben (oroján) 1 db önjelölt, a fütyez jelenlegi frakcióvezetője (oroszné), meg persze a szivárványmosléknak is van 3-4 jelöltje valamint további önjelöltek. Mondom, ez már biztos komoly, mert viccnek elég erős. 

Mindenesetre az viszont valószínűnek látszik, hogy a mirkócki nevű tulok megy a lecsóba, arra viszont, hogy pöstön karógerit leváltsák kábé nullához konvergáló esély van és nem kell elfelejteni, hogy karógeri elsőszámú idolja londonisztán pastu emírje és azt se felejtsük el, hogy londonisztán lakosságából jelenleg 36,8% az angol, a többi az már nagyrészt mindenféle színesizé, főleg arab, pastu, dari és egyéb muszlim meg egy csomó, nagyrészt szintén muszlim feka, na karógeri (aki amúgy csak análgolyó a gyurcsótány seggében) pont ugyanezt akarja pöstön megvalósítani, muszlimok híján egyelőre cigányokkal. Ezek ebben látják az örökös uralmuk garanciáját. A lakosságcserében. 

Előzmény: ásítósmacska (604092)