Tibbe Creative Commons License 2024.05.07 0 0 37531

Képzeld, kijött a szerelő és mindent megcsinált. Kicserélte a rágott kábelt is. Szerencsére csak azt az 1-2 métert kellett, ami csatlakoztatva volt egy régi, hasonló sérülés miatt.

A TV-t is beállította, amit 2 éve nem használok, most éppen egy vadállatos filmet néz a kiskutyám, mert ugye a TV a hátam mögött van.

 

Sorozatokat nem nézek, illetve csak olyasmit, mint az ausztrál aranyásók, vagy bármi dokumentum jellegű természetfilmet, arra is csak akkor fordulok a TV felé, ha valami izgalmas dologra akarok rápillantani.

Kedvencem, akinek a sorozatait figyeltem, néztem és imádom, az a Jeremy Wade. Persze, fölötte is múlik az idő, már nem járja az extrém vizeket, de a sorozatait elölről érdemes elkezdeni nézni, akkor értékelhető a hatalmas kitartása, bátorsága, tudása. Nekem még most is jó pasi.

 

https://hu.pinterest.com/pin/399061216986296375/

 

Ami még nekem folyamatában nézhető, az a Taronga Zoo, Sydney-ben. Bár majdnem minden extrém dokumentum filmet szeretek. Semmilyen "népszerű" TV filmsorozatot nem nézek. annak idején az Izaura volt az utolsó, azzal be is fejeztem. Gyerekkoromban rádióban Szabó családot hallgatta anyu a rádióban, igazság szerint már nem is emlékszem rá, de anno az "esemény" volt.

 

Azért nem csak sorozatokat, mint a mérnöki bakik, de hasonló filmeket is megnézek nagy ritkán:

 

https://www.youtube.com/watch?v=eX20RQztbj0

 

Mozifilm összesen 2-4 van, ami életemben tetszett és kitörölhetetlen, mint pl. a Hair. Nekem non plus ultra.

 

Na, átadom a szót!

 

 

Előzmény: nyman (37530)