hello40 Creative Commons License 2024.05.07 0 0 3217

Vasárnap Király Linda koncertjén voltam, vendégként az öccsét, Viktort hívta meg.

Lindának elképesztő hangja és énekesi előadókészsége, + óriási repertoárja van! Főleg a világsztárok sikerszámaiból, de vannak saját szerzeményű dalai is, és énekel magyar slágerekből is. Nem véletlenül írta róla róla egy kritikusa: " egy szőke lány, fekete hanggal!"

Valóban! Aretha Franklin, Tina Turner és sokan mások világslágereit énekli, fantasztikusan!

Nem csak énekelt, közben mesélt is az életükről. Arról, hogy ő és rá egy évre az iker öccsei New Yorkban születtek. Nem csak ő, Viktor is ott aratta az első sikereit, ott indult a karrierjük. Azért jöttek mégis haza, mert az édesanyja nagyon súlyos beteg lett: 13 % esélyt adtak az orvosok az életben maradására. Ennek tudatában haza akart jönni. Nem hezitáltak, jöttek. Ők, az akkor tizenéves gyerekek még alig tudtak magyarul, de semmi nem számított, csak az édesanyjuk.

És mondhatni, csoda történt: itthon semmiféle kezelést nem folytattak, egyszerűen kezdett jobban lenni. Ennek immár sok éve, és itt van, meggyógyultan!

Linda a színpadról hatalmas virágcsokorral köszöntötte is Anyák Napja alkalmából az első sorban ülő édesanyját - mindezt a teltházas nézőközönség óriási tapssal fogadta.

 

Mikor az öccsét, Viktort is a színpadra hívta, a közönség fiatalokból álló része örömrivalgásban tört ki. Ám ez nem csak a valóban nagyon jóképű pasinak szólt, hanem a láthatóan már hatalmas színpadi rutinnal és úgyszintén szuper jó hanggal rendelkező sztárnak is!

A duettjeik - magától értetődően angolul - frenetikus sikert arattak: jól összeszokott párosként.

Nagyon jó élmény volt hallgatni őket.

 

Az est bevezetőjét és zárását attól a Lutter Imrétől hallhattuk, akinek "A sorok között - csak őszintén" című, ismert emberekkel készült beszélgetés sorozata az egyik kereskedelmi csatornán látható.