GroundZero Creative Commons License 2000.05.24 0 0 42
Akkor az outsider is becsatlakozna.
Outsider, mert a topicnevező együttest, akárcsak aDM-et mindíg is szerettem, de a zenén kívül tovább nem igazán terjed a figyelmem.

Szóval: látom, hogy én iten clirvoyance kolleginával fogok egyetérteni, mert nagyjából azonos hullámhosszon vagyunk. Nekem, mint neki, szintipop az, amit dzintetizátorral csinálnak, legalábbis döntő részben. Ez alapján nálam 87-ig a DM szintipopot csinált. Persze, ezen a tág mezőn belül is lehet kategorizálni, MarK meg is teszi, és ő az egyik alkategórát nevezi szintipopnak. Ám tegye. Ezen nem érdemes összeveszni, nem?
Én is szeretem, ha egy számban van egy jól észrevenető dallammenet. Ezért tettem le rögtön az első próbálkozás után a Neo-ról, nekem az egy végtelen, és unalmas háttérfolyam volt. Bocs, ez magánvélemény persze. Baromira berobbantak, ment a marketing 1000rel, aztán kaptam azt, amit. kicsit mérges voltam. Mind1, magánügy.

Valamit viszont nagyon nem értek: stílust lopni? azt hogyan lehet? Akkor ezexerint az egész rock&roll korszak egy nagy lopássorozat volt? Mert az egy totálice 1séges stílusblokk volt!
Stílust nem lehet lopni, csak alkalmazni, emberek! Lopni lehet dallamot, szöveget, ritmuskpéletet(határeset...), imaget, de stílust!?... Az más kérdés, hogy szerintem a BB nem azt a stílust játszotta, ami a DM sajátja volt, de ez nem is lényeges. Akármilyen stílust játszottak, szerettem, és kész! amibe szerintem a fiúk igenis húztak a DM felé, az a látványstratégiájuk volt. Valószínűleg azért, mert tudatosan célozták meg azt a közönséget. Ebben talán ludasak.