7-es troli Creative Commons License 2024.05.07 0 3 109072

Sokan vagyunk így, h nem tudunk elmenni. :(

 

“Előadások is lesznek 10 és 12 óra között, a rókusi vasútállomás várótermében. Előad többek között

  • Nagy Sándor városfejlesztési alpolgármester, aki a városi közlekedési hálózat, szolgáltatás fejlesztéséről fog beszélni.
  • Németh Zoltán Ádám az SZKT-tól, ő a közösségi közlekedés fejlesztéséről, jövőjéről, jelentőségéről ad majd elő.
  • Szandáné Dudás Katalin, a CSCSVMRFK Balesetmegelőzési Bizottság részéről a biztonságos közlekedésről ejt majd pár szót.
  • A MÁV Vasútbiztonsági Osztály részéről a vasúti közlekedés jellegzetességeiről, a biztonság növelési lehetőségeiről lesz szó.”

 

Amúgy meg az első két személy mondandója komolyan érdekelne, mert az utóbbi években mintha mindenféle koncepció, előre tervezés nélkül, csak napról napra menne a vegetálás a szegedi tömegközlekedésBen.

Nincs kihasználva es tovább gondolva a meglévő trolibusz felsővezetéki hãlózat, miközben hosszútávon egyértelműen az önjãrãsra is képes troliban kellene gondolkodni full akksis buszok helyett, de legalább mellette.

Mikozben 33-35 éves korú trolik is forgalomban vannak (és azokra is muszály most költeni, mert annyira rossz állapotban vannak, es nincs semmi más helyettül), addig a volanbusznál elvárjuk az xy éves ãtlagéletkort, de 20 éves busz már nem mehet, hiába lenne ezerszer jobb állapotban, ill alig rendel a város csuklós kapacitást busz fronton, miközben szükség lenne rã.

 

Előzmény: Gábrisvitéz (109069)