dinsdale_ Creative Commons License 2024.05.08 0 0 145953

A Dortmundot nekem nem borzasztó látni. Az egyetlen klub a 4 közül, melyikkel szemben nincsen semmi ellenérzésem. Mindettől függetlenül ekkora mákjuk nem lesz még egyszer, mint ebben a párharcban.

Bárki jut be a döntőbe a másik ágról, véleményem szerint az lesz az idei kiírás győztese. Bár tévednék!

 

Sancho témában leírtam a véleményem, nem ismétlem magam.

 

Károkozók. Véleményem szerint tévút egyetlen felelősnek a kopasz hollandot megnevezni. A probléma gyökere sokkal mélyebben van és régebb óta áll fenn, minthogy ETH betette a lábát Carringtonba. Legalább (!!!) Ferguson távozásáig kell visszamenni, az pedig több, mint 10 év. (Egyes itteni arcok szerint már az öreg utolsó 2-3 éve is lejtmenet volt.)

 

Továbbra is tartom, hogy Rangnickkal a sportigazgatói poszton nem itt tartanánk. Persze az "open heart surgery"-ről (majd kijavít valaki, ha nem pont ezt mondta) az akkori dilettáns vezetés hallani sem akart. Most meg elvileg 3 játékoson kívül mehet mindenki. Hát nem ezt mondta Rangnick is, csak más szavakkal? Legalább két évvel előrébb tartanánk vele sportigazgatóként.

 

ETH elküldése persze evidencia kell legyen, ebben nincs vita (igazából kedd reggel ezért kapcsoltam be a gépet, hogy erről olvassak, de csalódnom kellett), de a háttér újrahúzása nélkül semmi sem fog változni, legfeljebb az első évben, az újabb projekt második évétől megint lejtmenet lesz. 

 

 

Előzmény: dobi9876 (145952)