patrona Creative Commons License 2000.05.24 0 0 44
Hellóka!
Végigolvastam ezt az irdatlan mennyiségű hozzászólást:-)))
Na, az a helyzet, hogy a DM után nekem a Popular a második számú kedvencem, és a BB csak utánuk jön. Én BB elég friss vagyok, hisz kb egy hete kaptam meg a BB összest Mp3ban. De azóta azt hallgatom, és röhögök, meg sírok egyszerre. Azért röhögök, mert rengeteg DM kopinntást találok benne, és azért sírok, mert ezt a zenekart nevezik/ték a Magyar Depeche Mode-nak. Nevetséges! Ne értsetek félre, nagyon tetszik a BB, csak annyira más, mint a DM, és a Popu, hogy egy lapon sem lehet említeni velük.

Szerintem a BB egy szintis bulizenekar. Nagyon nyers, és kidolgozatlan hangzással, pörgős ritmusokkal. A szövegek már egész más tészta, abban néha tényleg felfedezni mondanivalót. De azzal tökéletesen egyetértek, hogy az akkori Ákos sokkal őszintébb volt, mint ez a mai.
De akkor is, nekem túl gyors az ütem, mert én már megszoktam a Mode-ot. Néhány dalnál pl nagyon olyan érzésem volt, hogy ez EMB, amit épp hallgatok.
A lassú dalok viszont zseniálisak! Főleg a Valami véget ért Régi és új-as változata. Meg az az egész album csúcs. Abban megvan az az igényesség, ami előtte, és sajnos utána is hiányzott.
Szóval tetszik, de igazán csak bulikon tudom élvezni. Olyan még nem fordult elő, hogy BB-t halgassak itthon, csak azért, mert olyan a hangulatom. Itthon nincs kedvem pörögni, inkább a nyugalomra vágyom, amit csak a Mode-ban találok meg. Najó, néha a Valami véget ért-et néha tényleg örömmel keresem elő.
És akkor egy nagy bölcsesség, amit már a Szigivel megosztottam:
A BB(A DM-hoz képest) kicsit sárgább, kicsit savanyú, de a miénk!

Ámen!:-)))

UI: Na ne féljetek, majd idecsábítom Angelt is, Ő majd a mi kis Mode-os arcunkra!:-)))))))))))