cobra46 Creative Commons License 2024.05.08 0 0 28208

Sziasztok!

 

Önként jelentkezők-segitők kerestetnek az alábbi rémségek gyüjteményének kommentálására....

 

Audi.A2.1.4Tdi.AMF 2002.

 

Autó kulcsal vagy távirányitóval zárható-nyitható minden ajtó és csomagtér ! Tanksapka nyitás nem müködik. Nem kapcsoló hiba!

 

Távadóval történő be-kikapcsolásnál 1 illetve 2 Elakadás villogás. van .Ugyanez a 1 és 2 Elakadás villogás történik nyitótt ajtó vagy csomagtatónál is : Nincs ajtó Nyitva hiba visszajelzés irányjelzővillogáskor.

 

A belső központizár kapcsoló normálisan zár-nyit. Zárás esetén bármelyik kilincsről belülről nyitható bármelyik ajtó.

 

Kulcsal vagy Távvezzel sima , SAFE funkció nélküli bezárást nem lehet csinálni!!–.,Mndkét bekapcsolási mód esetében .,mindig bekapcsolja a Safe zárat!! Ilyenkor belülről ,egyik bekapcsolási módnál sem nyithatók az ajtók belülről kilincsel! És persze belsőzárkapcsolóval sem!!.

 

Távezzel történő központizár nyitásnál kb 1.5Perc mulva autómatikusan magától bezár minden ajtó, akkor is ha ezidő alatt történt bárhol egy ajtónyitás. Csak ha gyujtás rávan adva , legalább rövid időre ,akkor nem zár vissza a központizár.

 

Kulcsal történő nytiásnál nem zár vissza magátó a központizárl!

 

Távval vagy kulcsal történő nyitásnál belső világitás kigyullad .,gyujtásráadásra néhány mp-n belül elalszik.,vagy kb 40mp mulva elalszik ha nem történt ajtónyitás.

 

Müszerfal DIS-en egyik ajtóról vagy csomagtérajtóról sincs nyitott ajtó visszajelzés.

 

Diagnosztika Live Data-ban minden ajtó+ csomagtér mindig ZÁRVA pozíciót mutat.

 

Nincs világitás rajtmaradt akusztikus vissza jelzés.

 

Egyik ajtó nyitására sem gyullad fel a belsővilágitás.

 

Szelektiv ajtónyitás nincs programozva–hátsó ajtón mechanikus ablakemelők., a fenti hibákkal kapcsolatba hozható hibakódók nincsenek.

 

Köszönet minden hozzászólásért

 

Előzmény: mica-r (28207)