idooogeep Creative Commons License 2024.05.09 0 0 18868

                                                       Ősi idegenek

Korábban már azt hiszem említettem, hogy az utóbbi időben  kedvenc elalvás előtti elfoglaltságom az éjszakába nyúló órákban a sorozat nézése.

A nevéből is kikövetkeztethető, hogy A Föld, az emberiség múltjával kapcsolatban vet fel érdekes gondolatokat, melynek a lényege azt bizonyítani, hogy Föld nevű bolygón valamikor a régmúltban- de jelenleg is elképzelhető-,  hogy előfordultak a Világűrből idegenek.

A tegnapi  adás témája    az idegenek keresése volt a zene, alapjaiban a rezgések által.

Korábban már többször is elhangzott a sorozatban, hogy igen, jártak itt idegenek, sőt  sok építményt nekik köszönhetünk. 
Persze ezeket az építményeket általában kövekből készítették, és azt még nem nagyon tudtuk eddig megfejteni, hogy több ezer évvel ezelőtt  miként mozgattak 50- avagy 100 tonnás köveket a primitív eszközökkel.

Az viszont több , a Föld különböző tájain élő nép mondáiban  is elhangzott, hogy az égből érkeztek., és az Istenek-    idegenek- lebegtették őket  a helyükre.

Most érkezett el az emberiség arra a pontra, ahol  számomra bebizonyították, hogy ez bizony akár lehetséges  megoldás is lehetett.  Ugyanis  az ember készített egy berendezést, ami   egy hang bizonyos frekvenciáján   képes volt legyőzni a gravitációt, és  kb. 20 cm magasra emelt fel egy pingpong labdát.  Persze ezzel a pár grammal még messze vagyunk a 50 tonnától és a 20 centiméterrel a több tíz kilométernél, de  a lényeg: a dolog  úgy tűnik létezhetett, csak ezek az ősi idegenek esetleg technikai (és egyéb más területen is)  többet tudtak nálunk.