Cleaning Cloths Creative Commons License 2024.05.10 -1 0 142344

Jól látod. Az fordított meghajtásnál ilyen kiképzésű. Tehát amikor az forog és a dugattyúk klíma gázt sűrítenek. 

Ebben az esetben szerintem, csak úgy fizika és műszaki érzékre, magasabbaknak kellene lennie a hullámoknak és hosszabbnak a löketeknek. 

Nehezen fog még beindulni is. Hasonló, mint amikor enyhe lejtőn nem csúszik még le valami. A görgő itt kevés, mert itt a "lejtőt kell elmozdulásra" késztetni erővel. Összegezve ... semmi értelme és szerintem a hír is hamís. Ilyen marhaságba nem kezdenek a Toyota mérnökei. Okosabbak ott ennél. Ez max valami más ország, helyi gyártó mérnökeinek az agymenése lehet, amire max gyártás-együttműködés miatt rábólintottak. Központi vezérszál, biztosan nincs ilyen. 

 

A Toyota a hibrid hajtást tudomásom és olvasott szakirodalmaim szerint főként az USA-ból vásárolta meg. Aztán azt tovább csiszolta és működő sorozatgyártást készített belőle. Tehát közel harminc éve az elektromotoros rásegítéses hibrid hajtás éllovasa. A fő hírek is erről szólnak Továbbá arról, hogy a teljes elektromos hajtás a jövő, de ahhoz még fejlődni tenni kell és addig a hibrid hajtások a legjobb átmenetek. Tehát ütközik a hivatalos tájékoztatókkal is. 

Előzmény: mica-r (142343)