Emnegyvenegymozdony Creative Commons License 2024.05.10 0 3 31181

Felesleges most találgatni

Lehet az is, az SRD-353 nem végleges ott, ha bemegy a másik három KPK is. Eleve szinte mindig Győrben van javítón a 353 utóbbi időben, az is lehet épp kéznél volt üzem biztosan és bevetették, attól függetlenül, hogy most így pont összejött a csere. Eleve SRD-282 helyén volt, ami hasonlóan problémás alany, nem sokszor látni. 

 

Aztán ha visszaadnának itt lesz falura a 3 SRD.

A KZX-524 meg KZX-525-tel kaphatnak helyis fordát, átmehetnének oda. Így is oda valók kivitel alapján, tartalékként néha felbukkantak már ott. Úgy meg is lenne oldva a kocsikiadás. 

 

A KLF-esek mindig mennek szinte, ha jók. Az csoda, ha EC11-et nem kell kölcsön venni helyi járatra. Ezért nem értem, hogy Várpalotán, ahol nincs igazából helyi járat sem, vagy ami van is Óvárhoz hasonlóan csak helyis fordák vannak, miért pont tőlünk visznek buszt. Itt egyértelműen nagyobb szükség van rá, mint ott. Ott egy C56 is elmegy helyiben. 

 

A Sopron Festből pedig szerintem nem fognak túl nagy ügyet csinálni. Ez messze nem VOLT fesztivál. A helyiek vannak szinte csak, akik ki tudnak gyalogolni. 

 

Itt pedig az új láncszem. 

 

 

Előzmény: Ikarusfan879 (31178)