repcsepista Creative Commons License 2024.05.10 0 0 1019

                                  UFOzzuummm... miEeee... a sütétek -félelmek, minden álnokságuk -hazigságuk titkuk -büzük,ládd egyrahadó kotlós tojásuk, a földre hulla, és nagy nagy lett a büzük? -bünük a bunyósokak NUKINUK KINUK?
                    1.: 5/10. A KÉP? A kérdés, van e a Napnál -Csillagoknál nagyobb s fényesebb, a kényesek és kénesek,és kénköves tavaik? Skérdelek, hol van a TITKUK UK (UNITED KÓSER -KOSARASOK fitlejal hogy élnek a KOSERÁ SER RÁ $$$... RÁNC) ÉS A HAZUGSÁG-OK,HA NEM ITT? Mikor lett a VALLAGUK VÉGE? MIKOR KI LETT, AZAZ NINCS GATYA SE BUGYIJAH? -CSAK AZ ÜSZKÖS LUKUK? -$$$... $PERCEGNE NE$$$.. STEK, ESZTEK? ESZETEK? Zna ami történik, hogy az ami az a mindennél nagyobb benne az araNUKborNUK -arany -bika ára Sára? - arany Város UT UK? UJ JEWRUSÁLOM, FEKETE NAKATOK LE PI$$$... ÁLOM? Na az hogy élet, az csak éltetni tud, és a Nap és Csillagok a tető,és azok mnd bejárók a FÉNYÜNKBE FÉNY -HONAINKBA,AMI ITT IS AZ! Zitt amit EL KÉP ZZZ$$$...Z$iz$iAIk, A MO AMOK? ÁMOLOK HÁMMOLOK, MIDENT AMI NEM MOZOG IS, MOZI$$$... MEGHÁGOK? LUKAT FURNAK RAJTAD STOCK? Fita, minden ami NINCS AZ VISSZA HAT 666... FENEKÜK PATTOGHAT? MI AZ AMIT ITT CSINLUNK, fita én mikor kirugtak a gimibull, Böcse néne, apáca volt, eredj innen dolgozz, csinálj valamit nekünk?-azaz ők épitették a kommunizmUSA -drusza Russia sya? Nincsak JEWusa? -1956 men a drót Hrusscsónak, mi nem tartunk igényt, a magyarokra? (ukránók?) Zkérdelek, ládd én, akkor kinek kellek, magam nak $$$... Amit most akarnék láttatni, hogy az ami állandóan MI AZ A FEKETE O O O... TÜNDÉR KASZINÓ, BENNE ARISZTID -TASZILÓ? FITA, ÉLETET NAPFÉNYT ADNI SENKI, NA MOST EZEK MINDEM OLYAN HOGY EMBERI???-(fita a MI KÉPÜNK ÉS HASZNUNK ÉS HASOM MÁSZÓAIK? MEG TÉRITETTEK MÁS NEM FÉLNEK?-DE A BÜRÜKBE $$$... FÉRNEK, A FÉRGEK? A SEGGBÜKKBE VICCKET?) ELKÉPZELÉS KELÉS A SEGGEIK FELETTE VANNAK, és most A NAGY FURÓ UFONKKAL, BELÉJÜK FURDOSUNK HAD LÁM, MENNYIT ÉS A WALLESIK (WAR VALLSTRICIAIK?) TARTOMÁNUK? Zna most, UJ JEWRUSSÁLOM A FENEKETEK RISZÁLOM, FÉREG BENNE,ARANY VÁROSUK? FITA,ITT EZEK OLYAN HOGY LÁT? Fita, a gyerek tegnap est -éjel,a c2c.on, igen igen minden ENERGIA, ÉS AZ ELEM -ELLEMI SZINZETETTEL KEZDŐDIK,(fehér fekete?) DE AKIBA ÉLET VAN, na ezt már én, aki mi ki MO?-vagyok én,a TÖRVÉNY ADÓ, A SINAI (SINUK?) HEGYRŐL, A KÉT KÓTÁBLÁVAL A KEZEMBE,ÉS HOZZÁTOK VÁGOM BANGGG... EH MI A KŐ?
                  2.: Itt? -az hogy NYISD KI A SZEMED, azaz az mindennél borzAlmasabb, mert abzullu olyan korom sötétsÉg vakságg van, hogy most itt fizkakilag, kinyitottad, és most mi van? BEADÁS DÉZSMÁLÁS LÁ$$$... Zna benne vagyunk Nabugonodozer, FITYA A KIVÁLASZTOTT RACCÁJUK NÉLKÜL? (fitelljunk, ki által, és mik veszik őket körbe, sárga bögregörbe, és mi van a bőgrébe?) NIncsak a világ -mindenség legerősebb ember utánzata? -lehet látni? - hogy miért van szükseggünk a KIVÁLASZOTT ROBOTUK BÓTUK KIRAKATUK ÓSZLAGUK RACCA? -MINDENEK FELETT...MERT JEWusa teljes egésszében, minden NEM GONDOLÓD a vezetéstől kezdve a kis raccaYUK UK? - kezében!? ISTEN KEZE, ÉS LEHET LÁTNI A TEJUTON? tRöha, most az, hogy AZT AMIT NEM LEHET EL KÉPZELNI, HOGY MOST LÁTTAM, AZT AZ ARANY VÁROSUKAT, AMI LEHULLA AZ ÉGBŐL, ÉS MOST UGY, HOGY EGY KOTLÓS KIGYÓ ZÁPTOJÁS, ÉS MEGFURTUK A FURO UFONKKAL, ÉS LÖTTY? (potyognak az égbull?) AMI LETT, AZ A KOROM FEKETE SÁR, ami a második találkánk a MI HOZZÁNK MAGYAROK, UFO? -jaja Mi is ufo-k vagyunk! -nincs vita, OFO-k? -made in Hu? -Whohhh... naz behatoltunk, ami itt van,(és meg$$$...?) és ez az, hogy minden ELŐBB GONDOL LAT, DE LÁT, VAK PALI MINDENEN ÁT LÁD, SZEMÜVEGEN ÁT? Fita, a fizikaki szemünk az az? -szem üveg? Ezt gyerekkoromba, hogy ha ÉN nem lennék, lenne szemembe könnyel Golgotán, láttalak egy ZÁP NAPON, megjött a folyásom, Jna most AZ A FEKETE POTROHA,(nincsak a WOOman tehes, és szülni akarna?) MOST ELPUKKANT, ÉS MINDEN FEKETE LETT, ITT IS? Ezt tegnmap este -éjjel a c2c-on, elég jól meg közeLITette a kománk, azaz hogy te vagy, azt neked kell tudni,dugnií dughatod,,, és én csiÁlom magam, neked-nektek, akik ha nem bánt senkit, haddoba hadd el hadd beszÉljen, éljen, és olyan ismerős? -erős? -merős? Na itt van, AZ AMI AZ ARANY VÁROSUK LESZÁLLA AZ ÉGBULL, jaja Derbó AZ ARANY BIKA SZÁLLÓ? -ARANY BULLAH RÁZZA BULI,MAGNA SZARTA, az minden elképzelés felett van, amit nem lehet látni, azt csak KÉPZELNI, és abban HINNI KELL, és most az az, hogy az ég és föld elmulik, na most AZ EGY OLYAN NAP? ITT MNDENKI MINDEN MEGZÁPUL MEGVAKULT, ÉS CSAK AZOK VEZETHETIK A VILÁGTALAN OK? Fita, itt maga az ami FÉLJÉTEK AZ URATOK TÖKE TŐKE ÉS SÁRA, ÉS IMÁDJAD ŐT ŐKET, MERT ELJÖTT AZ Ő ŐK ITÉLET-ÉNEK ÓRÁJA, na az az, hogy az a HAZUGÁG UK FELLEG (FEL LEG?) VÁRAIK, AMI NINCS!!! ITT VAN?
                 3.: Hogy most az a NAPUK, amit ők váratnak, na ő -ők, élik világukat ládd Hej tengerészek ÉPIT PIT ÉSZEK, rájuk gondolni se jó, na fita, ha csak rájuk gondolsz, most rögtön sikitani akarok, de már késő kis öreg, mert sehol hol senki semmi, azaz A SZERETET ETET ITT A HUSOM, KELL A HUSÁNGOM, ÁRA ÁRJA??? Fita, itt mikor BEENGEDIK A DIKUNUKIAIJAIK? Nincsak itt mese nincs, MEGJÖN JAJA ŐK AZOK? A MESSIÁSUK, SANTA DIK STEFANUK? - és megjött a MESSIÁS UK, AZAZ OLYANOKNAK KELL LENNETEK,MINT AZ A SZEPLŐTLEN MAKULÁTLAN BÁRÁNUK, AKKOR BAXUNK? -BE LETTÉL OLTVA?- azaz figylejuk meg őket, hogy ők hogy élnek??? Zna most most, HA pitim, NE HAGYD ITT A GYEREKÉIDET, most fita, Jányos Vitéz Élet él beretva élen sinkongol, lett, tava vak vak vak...s sült kacsákat? Na sóval, most ugy, hogy megfurtuk a FEKETE GOMOLYAGAIKAT, (fita, amit gonolsz ölsz, élsz, az van csak!!!-vagy KÉNSZARATNAK???) ÉS MOST ELPUKKANT! Az hogy még mig kér a nép, adjatok neki,itt már EZ IS...FITA ITT MINDEN ROHADÁS BEADÁS, ÉS PÁS -SÁPÖLÉS, TE NEM VAGY, LÁDD AZ ÉG ÉS FÖLD TEREMTŐJE, NA ITT GIGA GÉGE GÁGA HÁGA TULAJDONOS UK? Fita, itt mi van a hátizsákukba kukta, mert az a NAGY WARROSUK, ARANY VAROSUK,POGGYÁSZUK, EGY NAGY FEKETE FO$$$... UT UK, ami most kipukkant, jaja azokkal akik Mi is ufo-k vagyunk! -fita ezt lehetne gondolni? -na a magyarokat még a mama luka? -fita az első nájsz écaka kaka, anala? -fitelitek a kigyó magva, na az az a NAGY NAGY ROHADAIK KIGYÓÓGYIK A MO TOJÁSA ROBOTA BÓTA, és most KI-elpukkant!!! Fitaljuk a VILÁG INVÁZIÓT, ami az hogy... ládd az hogy Mi is ufo-k vagyunk! EZT EGY HANG HUN GOD MONDJA, ÉS HA VAN EGY HANG, LÁDD MIND! MINDS? Zitt mit jelentene magyar RULL, TULRULL TURULL MADÁR TURBÉKUL? KULA? CSAKJ AZT LEHET? SZARÓ GALAMBOOK? Zkérdeleek, ha te tudod gondolni, máris turbékölsz, béküljünk ki, ne egymást szar át (kiszara? Sára ára $$$...vér allá futáSOS $$$...Jós-ka sóska) együnk jó madarak? -de karNUK látni mit eszünk? -a sötétbe? Zna most az álMOM, hogy az egész föld felszinén, fekete rohadt ládd kotlós tojás lett, azaz monduk, ezek azt a HAZUGSÁG UK? -NINCSAK MIÉRT KELLETT NEKIK AZ EGED FÖLDED ROBBASZTÓ GÉPEZETEIK, AMIT MÁR ÁLLITÓLAG, A HOLDON IS VANNAK SUGÁR FEGYVEREIK? (GONDOLJÁTÉK?) KITÓL, MITÓL FÉLNEK HA NICS OLYAN HOGY VÉGE? BÉKE?
                 Innenn... zitt az, hogy MONDUK AMI NINCS NINCS, ÉS MOST AZ HOGY FEKETE LEPEL ODA VISSZA LEPEL, NA HAZUGSÁGUK? AKOR VAN? Fitelunga, a qwantom atom?
...https://www.coasttocoastam.com/
..VETIKÓ VERT IGÓ?
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1018)