repcsepista Creative Commons License 2024.05.11 0 0 1020

                                UFOzzuummm... miEeee... a sütétek -félelmek, minden álnokságuk -hazigságuk titkuk -büzük,ládd egyrahadó kotlós tojásuk, a földre hulla, és nagy nagy lett a büzük? -bünük a bunyósokak NUKINUK KINUK?
                   4.: Kávézzummm... tea, örökzöld- öld? -nem lehet,na meg a homok órát megállitani? Bitoz hallottátok, hogy ha az (örökzöld) lenne, akkor nem lenne elmulás? -el, nem él, mulik? -Hogy a multat végkép elfeledjuk, el földeljük (szartan gané fo$$$...) mi semmik vagyunk,minden? -mi az? -leszünk? Fita, amit most allád akarnék játszania, az a basszus nem bosszus akordok, ami mi a mély hang? Zitt nekem az egyik legér de-ke$$$... seb -sebb, (páncél) sebünk, hogy nincs az az pénz -nem?-ami jellen lenne? -pedig, akik a pénz -adók, a eleNUIKiba kell lenniük, és nem lehet őket látni? Istenek, ami most ha azt mondom, apuÉNk, IstenAtyánk! -FényAtyánk, ki vagy a FÉNYBEN, A MENNYEKBEN, ÉS AZONNAL, EGYEK VAGYUNK! Most is a nehézseggem, nyakamon érzem, mily nehéz, hogy ÉN ÖRÖK MAGYAR -OK VAGYOK, és most ezt itt, nehogy nem lehet gondolni $$$... Isten fontos, ami FON, az élet fonala, és tost? -zsiros kenyér? -piritott kenyér? -de monduk, Isten hus? -a király aza juhus, de az is, ami szeplőtlen, na az életet eleve odadta, a juhmördöröknek?-juhMOrdizsákok? Fita, itt az a KÉP, GÉP, hogy az ég és föld teremtője, a bossok bookosok kóser kosok kosa, na itt az amit az ATYA AZ AGYAKOS? Nem Jeshus, adta jó király? -ha nem ad hust, nem jó, és bizon... eddig minden király felrugta a tallpát, na most nekem, hogy MUMMYKÁLTATTÁK a bürüket, ezeknél stoba okos ok? Zna oda akarnék kilukadni, hogy itt nincs olyan, hogy nem megtudni az EGÉSZ ÖRÖK IGAZSÁGOT OTT? -VAGY ITT? EMITT, VAGY ESZT ITT? Zna most az hogy maj5? Ezt azzal, hogy hogy lehetne össze jönni, azokkal, akik szintén UFO-sok? Ime a hellzet, vicca hogy Bözse néne, amit reggel, hogy eridj dolgzni, valami hasznunk? -EZ AZ, HOGY Ő KATOLIKUS APÁCA VALA, ÉS itt én adnék egy olyat, jajja ez majött elő, hogy valami haszNUK, -fita én nagyobb olyan fényeünkkel kel kell? -hogy itt esetelg, más gondolát nem eleht, mint magaÁT (mag ad magam) meg látni? -a tükörbe, a szemed, szemetek?
                    5.. Na ami van, hogy akik NEM BÁNT SENKIT, AZOK KÉPTELENEK VAGYUNK A LEGKISEBB GONDOLÁTTA IS AZ ERŐSZAKNAK, na tegnap vagy tegnapelőtt, kijött a lépés, a kis mennyemmel beszélgetünk, és hogy a felesÉgem, neki csak én kelettem, és rajtam kivül ő nem kellett senkinek, meg neki se! -$$$... na leirtam, hogy én is belátom, neki egy öreg millomos hapsi kellene, és fiatal is (sok és magyar millcsisek) el vette volna, azonnal, de mikor... na első este,(lertam MiUFOnk?) akar visszajönni, és egy hétik őrjöngött, és visszajött, beült a nagy shevrolet -cabroletta, mint egy hajó, ugy is ringatózott, és és most midnen jó?- és nagyon szeretet, na hogy hogy ma is, amit én látok, az nem a KÜLSŐ, HANEM MI TÉNLEG ÖRÖK ÉLET PÁROK VAGYUNK! Tröha, itt most az hogy azzal, hogy összetudtunk jönni egy páran, fita nem dögletes,sLeuth tesó, ödvözÖl zöld a kukorica szár, 5000 ezer év távlatából, de monduk hülyéskedik, meg én is, azt is tudni kell? Zna ami hogy olyan 2 1/2 élves vagyok, és az ÁVH? -teljesen le kopasztnak bennünket, na most apu a falnál, nézek rá, és vigy... nem modta ki, azt nem, NINCSAK AZ ÁLMOM, HOGY MAGAM ÉN -CSINÁLOM, MERT AZ HOGY NEKEM IS VAN... Ohhh.., bejó, a habos sötemén, magyarjó van az ő tetején, nekem is van anukajam -apukaja kajakos? Fita,itt az van, hogy most minket, NEMCSAK ITT, HANEM AMIT MOST 2024 MÁJUS 5? MAJ5? Most itt MI CSANÁLJUK MAGUNKAT, DE MOST AZ AZ, ládd a kis menyem, ő a fiát, sose hagyja el, és most ott volt a felesÉgem, és ő ugyanaz, ha a fiai elkárhoznak, ő is! Zna itt most, az HOGY ITT A JÁTÉKUK, HOGY AZ IGAZSÁG SZABADDÁ, DE NEKEM MAGYAR -MAGYAROK SZABADDÁ, MERT CSAK A MAGYAR-OKNAK VAN, SOSE HAGYJUK EL A GYEREKÉINKET SZÜLEINK!!! -és ez az, hogy Mi is ufo-k vagyunk! UFO-k? -made in Hu? Who? Zna most, minket ugy a vallássok, mnt a ateisták, azt akarnák, hogy semmivé, senkikké, váljunk, ami most BENNEM,MINDIG BENNEM VAN, HOGY ÉN HA A SZÜLEIM ÖRÖKKÉ ÉLNEK, AKKOR EZT AZ APAI NAGYAPÁM, TE NEKED ELŐBB KELL LENNED, ÉLEN JÁRÓ?- jaja mindenben és a mukában kaka is $$$... KARD ÉLEN, BOROTVA,BÉCSBE BOT A PÁRJA?
                    6.: Na itt, hogy milyen magyar gyerek gyilkolás vala, ládd ez azonnal,mikor a LENTIEKNEK, fita,itt probáltam, hogy találka a másodk alakalommal a mi ufoinkkal,és egy fekete korom gömb gomolyagba mentünk be, és azonnal ládd Attillánk, mi az a fekete hömpölygő -korom -por gömölyegek, és rán támadtak, amit villám korbácsókkal dematarizáltunk! Zna ez az anyakoca homok vonal, zitt ami frontos, fita az a font -bol van, és nem az? -forint, 100 frintnak 50 a fele, mellik feled, megette a fene, a fenked? -proc$$$... szartan gané (fita GAN É, JAJA NUKINUK?) Zna most, éngem onnan, hogy kipucolnak mindent a zsidó kösevágóhid -mészárszék elől kis kóser mészárhusáru üzlet, mert a zsidók közt voltak, akik el magyarosodtak,és azok, mind anyagilag sikEresek, és van valami megettük, ami eddig minden királyságot haza vágtak, na most itt a magyar ok, fita itt, a palesztinoknak soha nem volt, kirlálya, és aki palesztint mond, az antiszemita?Na most a zsidók?- bizon el palesztinosodtak, és itt van a Bibi? Sharon, van zsidó God, mert ha nem lennének palesztinók, izráler $$$... Zna lerirtam, hogy a palesztinok megett is ufo-AIk vannak, és monduk, azzal ha csak gondolátbank is, te ölsz, vagy xexölsz, az ami van, a plesztino megett is, A PÁRTUSOK, na most mikor királyság lett, vége, a FENTI KAPCSOLÁTNAK, ÉS ÉN OTT IS, AZT A SZEREPET KAPTAM, MINT MOST, NYALOD A A AAA... FO$$$... UK? -vagy KOS UT? VAN BUTA MOÉ BOTA BÓTA, AGGANCSA SZARVA BELLEAKADA A AGANCSOSBA? Zna ha valaki IGAZSÁG ÁT, fita ez első, itt a fiam, monduk egy pár éve, ITT VAN, HOGY MIT TUDZ ADNI? -NA AZONNAL MAGAM! Fita, itt azok, akik ezt lehtővé tettük, nem tetük? Zitt most INNEN NEM MEGYÜNK MI $$$... JEH HOVA... fita, az ifiiam, jó écakát, s mondom, okvetlen ird le, és NEM LEHET, megprószálta, de nem lehet, de lehet!!!
                     Innenn... innen nencs kiut, más mint az ÖRÖK EGÉSZ IGAZSÁG, és azzal, jaja, mi magyarok, jelen? Fita, most az amit a fiam, ezt most is elkezdtem, ládd hogy lehellét, lenni, le hell? -nincsak lehel betöltve?-a puska, apuska?
... a gyerek a c2c-on, azaz te a gondolátod, vagy nem, és azzal vagyok nektek, mert az nélkül lehetnék, Ördögből angyal lehetnél, lehetnél? -ha engem jobban, .mint magad, mag ad, szeretnél? Ládd a megváltássról Ohhh... zengejetek, jaja a boldogságtól orditani tudnék, te tudz?
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1019)