idooogeep Creative Commons License 2024.05.11 0 0 18874

Köszönet az értékes gondolatokért.
Amúgy én úgy gondolom, hogy a sorozat említésével belekerültünk a darázsfészek kellős közepébe, és minden nap új fullánkokat döfnek belénk ezek az ősi idegenek.
Megemlíteném a tegnapi nap eseményeit, mert bár teljesen más témával foglalkoztak, az előző nap  is visszaköszönt. A téma az volt: miért is is építették őseink  általában a régi templomok romjai fölé az új templomaikat.
Szóba került egy kis szigetecske a Csendes óceánban.Itt is valami ilyesmiről volt szó- a nevét a memóriámnak köszönhetően reggelre már elfelejtettem, és egyelőre nem találom..Pedig szó esett arról is, hogy akár az ókori 8.csodája is lehetne.
De térjünk a lényegre. Ugye  kicsivel korábban a repülő kövekről volt szót. 
Itt is találtak érdekes romokat- Hosszúkás 4-8 méteres kövek tömege volt egymásra volt pl. kocka alakzatban kirakva.  Amikor megkérdezték a bennszülötteket kik építették: a válasz az volt, hogy az Istenek repültették ide a kövedet, a kb. 8-10 kilométerre lévő  helyről,, ahol  bányászták őket. Nekem úgy tűnt meg is munkálták mindjárt, mert sok volt az 5-6 szögletű kő is, ami nem egy természetes előfordulás.

 

Ami kicsit mellbe  vágott. Eddig is hallottunk már nagy súlyú kövekről- piramisok-  pár tonna, Baalbeki terrasz 500 tonna, Stonehenge 50 tonna, de ez itt mindezeket felülmúlta.  Az átreptetett kövek mennyisége  állítólag elérte a 280 ezer tonnát.
Ez már azért nem egy semmi. És szó sem volt zenéről, viszont bejött egy új fogalom.  A kövek állítólag rendkívül erős mágneses tulajdonságokkal bírnak, közelükben az iránytűk megbolondulnak.  És mi van akkor, ha ebben  a rendkívüli tulajdonságban van a repülés titka.

 

Mondjuk az óriások, istenek, vagy akárki vagy akármi pár darab hatalmas mágnest használt fel a tárgyak mozgatásához? És az is lehet, hogy volt zene is, de csak  és kizárólag a jelenlévők szórakoztatására.

 

Szóval még számíthatunk egyéb csodákra is.  (Csak halkan említem meg, hogy az ún. féreglyukakban állítólag lehetséges a fénysebességné gyorsabb utazás).-. Albert 1kőember mit szól mindehhez?

Előzmény: erobika (18873)