hatosfalat Creative Commons License 2024.05.11 0 0 102

nálam a passzívnál kényszerből rossz lövés nem hiba, és a számomra nyilvánvaló bírói tévedéseket is figyelembe veszem

 

Én ezzel nem igazán értek egyet, mert az ilyen dolgok erősen elviszik szubjektívbe, ahol a kedvelt játékosnak felfelé, a nem kedveltnek meg lefelé visszük a statokat. De már az nem elkerülhető, hogy a kedvelt játékosnak jobban nézem, hogy ellene hol tévedett a spori vagy neki hol lehetett kényszer lövése.

Ha a bíró befúj valamit, én azt mindenképpen elfogadom. Nagyon nehéz eldönteni hol húzódik az egyértelmű tévedés és a határeset közötti vonal. Svédek elleni debreceni meccsen tíz bírói tévedést számoltam ellenünk, legalább fele egyértelműnek tűnt nekem, igen megváltoztatta volna a statokat, ha beleszámolom. Hosszú távon meg általában kiegyenlítik egymást a bírói tévedések játékosonként.

A passzívnál kényszerből ellőtt labda ugyanúgy. Mi a kényszer? És ha utolsó lövésből Bölk vagy Planéta belövi sorfal felett. az meg persze beleszámít. Pld. Klivinyinek a svédek ellen te levettél rossz megoldásokat passzív miatt, szerintem meg messze nem volt olyan, amit ne kellett volna figyelembe venni. Ott én is neki hat hibát számoltam össze neki támadásban, mint mások (és hat jó megoldást). 

Előzmény: objektív3 (88)