FERENSZ Creative Commons License 2024.05.11 0 0 2698

Minichamps Mercedes 500 SE taxi:

 

 


Hát igen.
Nem mondok talán újat, hogy sejthető volt, hogy a harmadik példányunk is egy vajszínű elegancia képviselője lesz :D
Persze ennél látszott sajnos hogy az anyós felőli oldalon az első lámpánál lesz egy kis festék lepattogzás - valamint később ahogy észrevettem kis embléma hiány is - de ezek ellenére is úgy érzem megérte, mivel remek példány.
Ráadásul 3 példányt mondhatni remek áron megszerezni...

 

Eleinte ennyiért nyertem volna meg de az eladó nyilván akkor eszmélt rá, hogy az neki nem lesz jó, így visszautalta az árat, kirakta később és ennyin végződött.
De még ez is jó ár volt 3 dobozos Minichamps taxiért, igaz pici enyhe hibával, mivel átlagban 15 000-től indulnak az áraik.
Persze ki lehet fogni olcsóbban néha, de átlagban ennyi az induló áruk.


Elől szép lámpákat kapott, szintén a megfelelő barázdás kialakításban az irányjelzőket illetően, és ennél már legalább sárgára kialakított.
Szintén a króm hűtőmaszk rajta a matt-fekete kialakítással, de sajnos a pici embléma hiányzik.
Ezt említettem is Ervin Mihálycsik kollegának ki a Legenda börzére elhozott nekem ugyan 3 példányt - ezúton is köszönet - de sajnos úgy döntöttem - mivel nem voltak teljesen épek - hogy inkább nem rakom be és embléma nélküli marad.
Jópofa hogy a lámpákon kialakították és szürkével meg is csinálták a búra törlő lapátos kialakítást :D
Ahogy már említettem, a lámpánál van egy kis festék lepattogzás, de nem zavar annyira, inkább az legyen mint szélvédő sérülés, tükörhiány, vagy más egyéb probléma ami feltűnőbb lenne és nehezebb lenne pótolni.
Természetesen megfordult a fejemben hogy esetleg megcsináltatnám egy hozzám közel lakó átalakításos kollegával, de annyira nem zavar.
Érdekes hogy ennél a tükrök már nem színre fújtak, hanem szürke-feketék.
Természetesen a kilincsek ugyanúgy feketék, ahogy már az előzőeknél megszokhattuk.


Hátul szintén szép lámpák a megfelelő kialakításban és égőelosztásos módon megcsinálva.
Megkapta az 500 SE jelzést, a logót, valamint az alatt a csomagtérfogantyú kiemelést és egy kis zár pöttyöt.
Jópofa a kis dupla kipufogó is.


Érdekesség hogy egyébként anno Én is csináltattam taxikat, netről lelopott képek alapján, de ha nem is pont olyanra, hát legalább a rendszámos képet felhasználva és többek közt ez a példány is köztük van, amik össze is lettek rakva, egyedül csak a taxi jelző hiányzik róluk.


Úgyhogy bár sikerült leütni fixáron, amit aztán az eladó visszautalt és később kirakott licitesre, és ezáltal engem megszívatott, Ő meg többet nyert rajta, de összességében így is Én jártam jobban, mert csak azért is megszereztem és ráadásul 35 000 körül (ennyi volt a pakk mindennel együtt értve) darabra lebontva 11 500Ft körüli árat illetően nekem simán megértek :D
Most már inkább csak amiatt félek hogy ez is elindított valamit és ezeket is vadászni fogom a jövőben :D