repcsepista Creative Commons License 2024.05.11 0 0 1021

                                 UFOzzuummm... miEeee... minden az enyém.amit én csinálok, magam -mag -d én cinÁlom,mi a tietek?-mi, ki csinált bennetek, belesek? ábra ham ham ham... házAIkba cselédek,jó gyümőlcsöt teremjetek, vagy el lesztek? -bocsájtva? Uram ki termtéd, a hangoddal sziszeg$$$...csahol$$$..., az eget a földet, sava mindenfele, támaszta életet? Mi van a halálOD előtt és után? HEÉ?-Ifjuh ha see tehe MOst bitaful girle in the World ölt? -csehlédy -Léda -préda láda? - cserépbe? MAJ5?
                   1.: 5/11. A KÉP? A sötétek inVÁZiói vagyis mikor a lehülteink megnyitják a KAPUT, KAPUT? Ezt igy villogtam be, hogy akiket eltudtam érni, azokkal ELREBBENTÜNK AZAZ MOST SZEMEK (szemetek) VAGYUNK, A SZELLEM -VILÁGAIVAL,ÉS JOBBRA A NAPBA? NAP KAPU, SZÉKELY KAPU, KAPUT? Fita, itt csak a GONDOL LÁT, VAGY NEM LÁT, ÖL -ÖLT, VILÁGAI, amit most ha szellem MÜ világAIk is, mi világnak hivjuk, gyere ide? Most arról, hogy miután beÖZONnlenek, (özönviz-kénköves tavaik) itt kelet -nyugat -észak dél, felülrül -alulrul oldalrul baxnak -baxatnak benünket,(fite, verik be az idegeneket? -na most azokból ÉLET HALÁL KURÓIKAT -KUROMÁNUK) na most a magyarok Éva állomáNUK, azaz az ami itt van, az az hogy cselédeik -LÁDAIK FA SZA ZSÁKAIK? -zna LEHETETT HALLNI HOGY A MAGYAR IS, SZOLGA LELKÜVÉ KŐVÉ? -LOT EGYIK ÁGYASA? -VÁLT, AZAZ MIND A MAI NAPIG? -NAP? A BÜN TETŐK CSELÉDEI LÉDY-LÁDÁIK, MELEG ÁGYUAIK? -SZOLGÁGÉJUHAIK HUKKT BUGT BUXA JUHAIK LETTEK? Mit TEREMT magának, a boldogtalan, s mint védanygyalának, bókol untalan, na most itt az van, hogy a legjobbjaink ma is mak mak mak...MA GOD? - AZ ARANYGYPJAS BUNDÁS KIS HERCEGET VÁRJUK NAGY NIKIVAL, HOGY LEPOTTY AZ ÉGBULL? Veduk a 10 szüz gyertya tartót? Hogy milyen mély az ÁROK? ÉS ÁRUAIK AZAZ Az árokba három kavics, meg fogom a csecsed Maris (riska) ha meg fogod mit érsz vele, tele lett a markod vele? Zitt MAJ5? -Mi magyarok, mi MAGUNK ÁT TUDJUK CSINÁLNI, AZAZ MAGAM -ÁT, ÉN CSIN-ÁLOM? 8fita minden örök egyÉN azaz apuÉNk s én, kedemennyzés, azaz bennem van, és most elkezdett a föld imbojogni? -delirium rum rom romba tökölés, MO MO MO...MORA?-DÖGÖLÉS, a világürbe? Fita, amit most ... ott minden HALÁL? Mott az, hogy ISMÉT CSAK EGY HÁZ VAN? HEÉ IZÜ? Most vegyük, hogy van a FINdzsába jó föld, és most bele magolnak ÖLNEK a megtermékenyitó magva?- sok? tRöha, az amit itt mi magyarok? -emberi beri, azaz egy alak, és bió NŐ? -teremjetek jó gyümölcsöt, ami most veszünk egy vödör jó fődet, löszös (fita elhalt korhadt növény trgáya) termőfőldet, és a magot, bele vetjük -na most itt az hogy HŐ lett, ahoz meleg ágy és ágyu,de hogy mindehogy NAP FÉNY?
                  2.: Zitt a Cion bőlcsei jegyzőköny-ben, mi? -mi ki MOék? Uj parancsalatot adok nektek, hogy egymást szeressétek, na most ezt akik Vérben az élet, s Power in the blood, itt a PO? -wer? Mi a gülünmbün az ÁLDOZÓK, ÉS AZ ÁLDOZATAIK KÖZÖTT? Na most, itt van MAJ5? -HOGY TE A TUDATODDAL, AZAZ HOGY MI AZ HOGY HALL ÁLL? (abban a pinutunbank ha valakik rád másztak, legyetek jó fökdek, és termjetek jó gyüMOlcsöket? Naz itt is midnen SZELLEM MI? -MÜ? -ELVETÉLÉS, és most mi magyar Ok, mi saját MAGunk (fita azon belü $$$... egy más másolatuk?) ÖRÖK FÉNYCSALÁDUNK CSILÁNT LÁDÁINK, LÉDYM, ÉN UGY IMÁGOM MAGÁT, VÁROM HIVÓ SZAVÁT, SZAG ÁT, TÖRVÉNYE MEG URA AZAZ FÉNY AURA-ARUHA VAGY RÜHÜK? - VAGYUNK! Ezt azonnal, akiket megtörtek, azok pont Éva ivadékaja? Fita, ezek meg jelenése, hogy a magyar (GÉN) férfiakat, és finemüeket, NEM Ü? -kirtják, és mind a mai napig, csak arra men a játékuk!!! -FITA HA MOST EGY VALAKI, MEGINT ELJÁTSZANÁ, HOGY ÉN VAGYOK A TYITYEBOHÓCZOOK BOHÓCA BICE BÓCA POPÓCA? Zitt többzör emlitettem, hogy mikor 28 éves koromba, na most itt minden ténleg jegyzetElve ölve? -van, és most itt ténleg az IRATAIKBANK, most 29 éves koromba, végleg elhagytam volna, a porhüvelyem, és vissza jöttem, na a felesÉgem látta, és most onnan? -nem lehet hinni, de látta? -láthatta? Fita, itt az állat, ami szihtén DUGVÁNUK? -MIT LÁTHAT, ÁL LÁT? AZ ÁLLÁT? -LEESIK? Mikor visszajöttem, olyan harmadik nap, de itt se ott nem valák? -Na most, itt most MI MAGYAR OK, Mi is ufo-k vagyunk! UFO-k? -made in Hu? -Who? -ezt kinek kiknek minek mi ki MOék? -kell tudNUK, na a kis unokám, most a anyukaja előtt is, mondom... mert angolul is meg magyarul is beszél, és mondom neki, varju, nézte a TV-t, na onnan beszél angolul,(falmingó és egylábra áll,látta az állatkertbe) és mondom neki varju, az magyarul, mert mi magyarok vagyunk, és most ABBA, HA AZT MON.DOM,VÉGTELEN FÉNY ÉS SZERETET ETET VAN!!!- OLYAN SZERETET MEG ERŐ VAN, AMI RÖGTÖN (UFO) VILLÁMLÁSS...NAPEKELETTŐL NAGY NYUGATIG? MENNYDÖRGÉS? -VILLÁM LÁS SOKK, AMI A NAP, MIKOR NYUGSZIK? NAPFÉNYTŐL, FÉNYES LETT E HÁZA TÁJA? DE MINDENŐNKNEK VAN SAJÁT NAPHÁZA? NA MOST FIDELEM? FEEDELEM? Zitt apum, akinél van a spájzod kulcsa, az az életed ura!-te vagy a kaja? -kaja kos?
                   3.: Isten neve FOntos? -na a FONtból van a forintos? -azaz frontos, ami itt hangzott el, Mr Obama barack, nem tudja hogy csak HÁBORUVAL LEHET PÉNZT CSINÁLNI? CSIN-ÁLOM? Szó volt rulla, hogy MOM AZAZ MAGYARORSZÁG -MENNYORSZÁGOM, CSONAK MAGYARORSZÁG SONKA, PIROS STROMPÁNTLIS, UK? NEM ORSZÁG? NEMI NEM MI ÉLET? Zfida, zitt a quwaNató nano -tató? - amagyar gyere kid, ott lappang, ami most esetleg, s itt vissza, hogy msot a fejem teteje megnyilott, mert Atyám, én nem tudok mit kezdeni ezzel a ronccsal, ami most ez ma is fenn áll, tehát most van egy uj onnan, mnt most bele belénk verik az UJ HITÜKET, ÉS VALLÁSS... azaz ha eleve BÜN ÜK? Zgondolom az első nájsz éccaka analozás, kell olajozás? Petróleum lámpa,na most a 10 szüzláNUK? -FITA, MOST TE IDE BEJÖTTÉL, UGY HOGY VAN EGY KONEKTOR, ÉS MOST TE ABBA, BE LETTÉL, KONEKTOROZVA, ÉS ITT MOST TE AZT AMI AKI VAGY, FORDITVA LEHET CSAK, HASZNOSITANI MAGAD, LÁDD BÖZSE NÉNE, na ami érdekes, a 24 évet iskolázott idöcsém, mit csináltál, az egész életed ellógtad, és nem csináltál semmit,(de mniden iidők magyar óriás házigalmbokat tenéysztettem ki, ami ládd 10 75 ezer dolcsi, az arabb milcsisek?-és ez most nekem, midnennér többet ér?-de végül is,miden megjelentem, s eltüntem? füst előttem, köd utánnam? Jna most EREDJ DOLGOZNI, VALAMI HASZNUNK,LEGYEN BELŐLED, FITA, ITT MINDEN ORDITVA FORDTIVA FEJJEL LEFELE ZZUUPP..Z$$$... Zitt az hogy itt honnan van, az ÁL -TUDOM ÁM, TUDOMÁNUK, ÉS KI MI KI MOÉK, BOTA BÓTA TE BUTA, na most itt apum, mnden sárból, és midnen sárral bekenve, KENJÜK BE SÁRRAL? -ami nekem, ha az én sárom, Sára ára? -fita abram? Zna ez az, hogy első óra, és szivroham ham ham ham... én ezt nem kajálom, kaput, na nagymamám, tegnap mellém ül a kiskötyök, és boldogok vagyunk, és mondom neki, mi tudunk beszélni s mutatom a szólitóm, na mindent értei akar, és ha valamit nem kijabál, és mosolygott, és én is tudom, hogy értette!!! (fitlejal, ez az hogy boldog vagyok,mert én neked,tenemvagy, szép virágszál nekem nyiltál?) Zna mikor már megnyilt a fejtetőm, most utánna, hajlandó vagyok e, cslédyk lenni? -fehér cseléDIK? -most itt az hogy lehetsÉges, hogy EGYENESBE LEGYÜNK? -LEGYÜNK, ESZÜNK? XUKU XUKU XUKU...TERMÉKÜK,TERMÉKEIK VAGYUNK? REMEK ELEK? ELLEK, NA CSAK HA SZÜZ LÁNUK, FEHÉR CSELÉD? Ő ŐK, A BIKÁTOK? JÖNN MÁR A BIKA FFF...
                   Innenn... zez olyan, hogy más mint mindenNap? - és csak minden a Nappal -néppel, tüzün -vizen át, ládd Moé népe, nép -e? szárazlábbal ágy hágnak a veres? -tengereken? Csngeribe a tengerib kéne menni... Derbő bika szálló?
... fita, nekem az van, hogy ÉN NEM AKAROM EZEKET LÁDD ITT MINDEN AZ, GONDOLNI $$$...a fiam, nincsak egy Van vagy Track, ami nélkölönözhetetlen hogy dolgozni tudjunk NUK?- ugy 100 000...dollcsi? -(Isten neve FONtos?-na ti is cselesek,de cseh lédy láda?) körül? Nincsak Ford Jami, ha a dolgozó, már itt vaj van, mert minden a MOMusa MOMuseai kő? -nép nép-é. ha nem tudja megvenni egy havi keresetet, (nép nap kocsi, ufo?) $$$... te $$$... ti $$$... ??? - kié a föld?
...fita Sister Einsenhaver, ami most,csak SZELLEMEK REMEK, VAGY REMEG VILÁGAI? -AMIHEZ CSAK SZELLEM EMBER, HA VAN SAJÁT LÁMPA, SZEMEM VILÁGA? OLYAN HOGY GYŐZETES = VESZTES NINCS, csak a NAP FÉNYE, A SZEMEMBE, KÖNNYEL GOLGOTÁN, LÁTTALAK? -NEM? MERT VASÁRNAP ZÁPNAP, JÖTT MEG FOLYÁSOM...Fita, mert aki kimeri nyitni a szemét, a szemét, ládd az égre nézz, abba pinutumban, ha szemed le vetted, sülyed a hajód? -ufo?
...https://www.coasttocoastam.com/
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1020)