rocky reloaded Creative Commons License 2024.05.12 -4 8 9598

A Szaros Gyuri bá által ollan bökezüen finanszírozott hazugságmédia, a Correctív a bíróság ítélet ellenére tovább folytatja az ún. "potsdami konferencia" ügyében az ún. "remigrációról" való hazudozást. A hamburgi bíróság ugyanis kimondta, hogy a Correctív tudatosan egy saját maguk által költött fake news-ot publikált a potsdami privát találkozóról, és helyesbítésre kötelezte a Corrective-et. Erre a Correctíve újabb tudatos hazugságot ötlött ki, és azt terjesztette, hogy a hamburgi bíróság ítélete "tartalmilag megerösítette" a Correctiv szándékos fake news-at a potsdami privát találkozóról. Nos, a hamburgi bíróság egy újabb ítéletében betiltotta ezen újabb hazugság terjesztését a Corrective-nek:

 

https://jungefreiheit.de/kultur/medien/2024/correctiv-werden-falschaussagen-ueber-frueheres-gerichtsurteil-untersagt/?utm_source=LZM+Newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=Nachrichten+des+Tages+-+10.05.2024&utm_content=Mailing_14766892

 

Tja, nincs itt semmiféle néznivaló: A liberónáci fösodratú hazugságmédiák (mint a Corrective is) csak hozzák a szokásos foormájukat. Hazudnak reggel, délben, este, de még éjjel is 7x24 üzemmódban.

 

Közben a brit parlament meg törvényt hozott a remigrációról: Az illegális és nem tetszö migrikat Britanniából kipaterolják ("remigrálják") Rhodesiá-ba. Érdekes módon egyetlen felvisítást sem lehetett hallani a liberónáci fösodratú hazugságmédiáktól ezügyben. Tja, a liberönáci "remigration" az ugye "jó remigration". Vagy ahogy az ismert mondás mondja: "Mindenki egyenlö, de vannak még sokkal egyenlöbbek is". És ugye a liberónáci agyhalottak meg aztán a világ legegyenlöbbjei.