repcsepista Creative Commons License 2024.05.12 0 0 1023

                                 UFOzzuummm... miEeee... Távozzál a büntül, (bün tetük tetők) messze messze el, mert megöl a mérge, hogyha mész közel?
                    1.: 5/12. A KÉP, de előbbb...Anyák napja ma vagyon, kotylik a tyuk a padon, Ej tyukanyó, itt ben, mit ád az Isten? -hogy felvitte kentek dolgát, mi a dolga? Mi magyarok, mi nem vagyunk senki tyukja -csirke se anyósa se Adósa, Dózsa? Mi szellem -emberek vagyunk, és mi magunkat csináljuk, mag ad, magamat sakk matt a patt, cakpak pac pac pacalom, én csinÁlom?-hol a pacal? -a hátizsákOdba? -vagy sehol, hol? -hal a vizbe? A felesÉgemmel voltam vásárÖlni, és ha neki kellene a husálatot megölni, nem enne hust! Na fita, mi az hogy bünbe születtél lettél? -az a romlandó hus!!! -na a növények, azok legtöbbje nem mérgező, azok a gazok? -csak nekik lehet igazuk? GÁZUK? Most ugy, hogy mi NEM!!!- EBBŐL A VILÁG?-BULL VALÓK VAGYUNK, ÉS MOST VANNAK A KŐHALMAZAIK, ÉS VASBETON DZSUNGEL LE VÁROSAIK, ÉS AZOK HUSHEGYEK ÉS ZSIR TORNYUKINUKIAIK, ÉS A HUSHEGYEK AZ OK BÁNYÁK, KÜLSZINI FEJTÉS, ládd én dolgoztam a szovjeteknek egyenest, a külszini Bauxit bánya, Halimba Urkut, na meg Pézset a urán -bánya,majd meg bányja? (fita Kadarék azonnal, mert az orszok fizettek, és monduk két hét 4000 Frnt, és most ők fizetnek, mert én hogy... ha ezek levegőhöz kapkodhat, fia én UFO-k? -made in Hu? -who? és te is,ha mert látni? -engem, a magyarÉgenbégen?) Zna a feleségem volt a vezető, mert most gulyást,sürü marha pörkölt, s olyan mint a méreg, csinált, és tegnap előtt hasább siman krumplival, na az az egyik kedvencem, de csak ugy, ládd a héjában sült, most moslékot főztünk a disznóknak, és a parázsba krumli tök, gesztenyét piritottuk mmm... Most az, hogy MI KI AZ EMBER? -HOGY ISTEN, DE ISTEN NEVE FONT? -TOSST? -FO$$$... NA AZ A SATAN GANÉJUK, MEG DISZNÓ TOKÁS HÁJAS FEJÜ HÜRÉNEC ÜBER URAINK? -RÖFF RÖFF ..HÁNY RŐFF.... Zitt most a SZAVUNKRA MINDEN MEGJELENIK, és olyan hogy BÜNÖLDE -VÁGÓHIDJAIK-MÉSZÁRSZÉKEIK...CSITT CSATT PADALATT, BIRÓ SZARIK SZÉK ALATT, KINEK LÁTOM FEHÉR FOGÁT, (VICSOROG FITA CAJUNUKIJAIK AKAJA, A HUSOD KIOSZOTÓJAIK PIACUK, KAT) NYALJA FEL A VILÁG SZARÁT, KÁVÉ KUM, BEZÁROM?
                  2.: Zitt ami azonnal, hogy BÜNBE ESTEM PESTEM, SEGGRE ESTEM,hogy akarom tudni, mert itt NINCS LÁTSZATRA SE $$$... ÉRT ALMA? Na Éva, esetleg éretlen volt az alma, nyers? -husos? Fita, az ember -gyerek, az most ISTEN, és rögtön, most nem mondják, de megtanultam, hogy ISTENATYÁNK, KI VAGY A MENNYEKBEN, AZAZ A FÉNYÜNK? Zna itt is van rólla, emlités, hogy a NAPBA ÖLTÖZÖTT ASSZONY? -IS EMBER? DE MEGHALT MÁR WÁJC KÁLMÁN, TÖBBÉ NEM MÁSZKÁL MÁN? MIKORKA KÁLMÁN, MIKOR KAKÁLMÁN, BESZART A HALOT, BIDI A RAWATAL? RAVANYÁBA TEMETTÉK EL ROMÁT? -AROMA? ROM ROMA,NA MEG KÁCC MO MO MO ...Na olyan hogy rom, romlandó, és MO? -MO MO MO...NA ITT MOST HUS HEGYEK, ezt ugy KÉPZELJÜK EL, HOGY EZ NEM LENNE,ÉS NINCS, HA NINCS CSAK ROMLANDÓ, és most prószáljuk,hogy AZT AMIT LÁTTUNK,MINT EMBER, ÉS ROMOLHATATLAN... NA VAN TESTÜNK, (NAPPAL) DE RAJTUNK, A FELES-ÉGEM MEG ÉN, KIVÜL, SENKI! Előbb a KÉP? -ami most csak a HUSHEGYEK, AMIT KÜLSINI SIN SZIN, -FEJTÉSSEL BÁNYÁSZNAK, A HUSHEGYEK HEGYÜK SIONUKIAIK ÉS MOST VALÓBAN, zitt az van, amit a fiam, nem tudom lerini, mert CSAK ÖRÖK EGYBE EGYSÉG EGY ÉG ÉS MIDNENSÉG VAN, és most EZ AZ EGÉSZ CSAK HUSHEGYEK, ÉS MONDOM KÜLSZINI (SIN? -FITELJUK A BÜN TETŐIKET? -TE KAPSZ PÉNZ, TE NEM, FITA,HUST? -JAJA ÁLDOZD FEL MAG AD???) FEJTÉSSEL, AZAZ ITT A PÉNZ URAIK? KÉRDEZLEK HOL VAN A TETŐ, A BÜNTETŐK BÜNTETTEŐJE TETÜK? -NA ADIG TETÜJEIK, DE KELL LENNI, LÁDD KINGEK KINGE, LORDOG LOURDÖGÖD SIREK SIRE,NAGYSÁGOK AZ EGEDBE (DNS -GÉNED) HÁGÓK, HÁG ÁRUK, SÁRA ÁRA? - NAGYSÁGÁGÉJAKIK NAGY SEGGE? URAK URA, KIRÁLYUK KIROLLAH? STBBB...TBCCC... NA MOST ZITT A PÉNZ URAI DIKTA TURÓJA, ÉS MONDUK, HUSUK NÉLKÜL, LENNE PÉNZ -GODDÖS DOGADÓK? Sóval, régebben, eleinte, mikor a felesgémet vittam vásárolni, a HENTES ÁRUKNÁL elájultam! Fita, ketten ugy 11 dollcsiból megvolt a heti kajánk, és spóroltunk, s még vásárolni is, ha lehet, gyalog mentünk, spórotuk, ugy 0.23 cent volt egy galon benzin,(texasba 17 cent?) na most a felesÉgem semmit nem változott! -ezen a téren?
                   3.: Fita, itt CSAK ROHADÓ FEKETE LETT, AZAZ A SZELLEM HÁTTERÜHÜK ROHADT, ÉS ROHASZTÓ ÉS ROHAD TAVAK VAK VAK VAK...ez most ugy, hogy te bele látsz a belükbe, és a belügyeikbe? -most, hogy onnan, visszajöttünk, a felesÉgem fel is kelt, hogy a vese szerv mükédes, talán a leg FONTosabb, mert kiszüri a mérget? (de direkt agyon van mérgezve minden, és azért vagyunk kábultak, lagymataguk, és kivőánjuk a a aa...ládd kecsbak a kést?-na a szivün ténle állandóan vérzik! Na most, a felesÉgrm, mentünk a HENTESÁRUUK BOLTJÁBA, és az MINDEN, HENTES ÁRUUK, ÉS VÁGÓ -HIDAIK -HADAIK MÉSZÁRUS UK, MINDEN A KÓSER (UK?) HUSÁRUSOK KEZÉBEN -MÉSZÁR SZÉKEIK ÉS AZ EGÉSZ TEREMTMÉNÜÜK HUSÁRUKUNUK UK? NA MELLIK A LEG IZLETESEBB ÉS HA NEM A GOLGOTA ÉS KERESZT ÁRUJAIK? ÁRULÓJAIK, A HUSOK HUSA JUH-HUS A KIRÁLY? SZEPLŐTLEN ÁRTATLAN MAKULÁTLAN MA SZÜLETETT BÁRÁNKAJÁJ UK,JUHUUU... NA MOST A ELOSZTÓ -KI KAPHAT A SZENT ÁLDOZATUK UGY MEG COFFOLT ÖLT? -ABÁRDOLT, NA AZ ARGENTINÓ UNCLE SAMU BIKA, ÉS A MÉSZÉRSZÉKÜK HÁZÁBAN SZÜLETTEM, ÉS MEG IS LÁTOGATTAK,MIKOR MÉG KIS GYEREK VOLTAM,NA NAGY? Zna had LÁTASSAM, az hogy pitim mi van? Most ez ami nincs, mi lenne HUSUK NÉLKÜL, és most van olyan, hogy NINCS SEMMI, NEM LEHET LÁTNI,(FITA AZ AMI MNDEN AMI ROM,ROMBATÖKÖLT, ELEVE, CSAK AZ ANYAG ELEM SZELLEMI SZINTE, AMI MOST MINDEN FEKETE, MERT NINCS ÉRT ÁLMA, ÁLMA? ÉS ONNAN, BALRA, VANNAK A HUSHEGYEK, AMIT MEAT MAJO5?- KÖLSZINI FEJÉTSSEL BÁNYÁSZNAK,na itt van, hogy ezt addig, ládd végre a fiaim, ha lenne olyan hogy halál, nekünk? -nem lettettek volna, és most minek vagyunk? KINEK? -ÉN NEKED, ÉS ITT MOST HA VAN NAPFÉNY ÉS SZERETET, ÉS ÉLŐ NÖVÉNYZET, MÉG HA BEHUNYOM LEHUNYOM A SZEMEMIMET, IS TUDOM HOGY A NAP FÉNYE SIMOGAT? NA AZ!!! Fita, itt SZÓBANK együtt lenni jó, és monduk ha van mogyoró? Óh be hó a habos sütemény, magyarjó van az ő tetején...nekem -neked -nekünk is van anukánk ANUNAKI, -apukánk külön bejáratu Ohhh...be jó a habos sütemény... na a sült parázs édes fehér (bécsi) tök... tökölök tökélek?
                   Innenn... nincsak csak egybe (ÖRÖK EGÉSZBE?) látás van, és itt annak a gondolátta? -madár látta? -UFO-k? -hu hu hu...
... fita, pénz? -vagy élet? -most itt, mi NEM VAGYUNK A HUSUK $$$... Kos ut, de butakos? Fita, romlanAdóból egy szem? -pinalát $$$... ember hol vagy? Atyám a gatyám, anyám gatyás tyutyuja? Vót apád? -a pu? -puca puccos naku NUKINUK?
...https://www.coasttocoastam.com/
...fita, már réges $$$... O $$$... elszabadultak a lovak vak vak vak... végleg 1913? Statárum? -zárt számadás? 1848? -ami késik, nem nyulik? -666... szakad a pad, 777... dörög az ég, 888...üres a póc?
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1022)