Mungo Creative Commons License 2024.05.12 -1 2 11271

A relativitáselmélet hibáinak felismerése, éppen a szűk korlátok lerombolását jelenti.

Elárulhatnád végre, hogy miféle "háttér hatalom" finanszirozza, tartja életben a relativitáselméleten alapuló kutatásokat, fejlesztéseket?
Ki az a megveszekedett hülye, aki a pénzét egy használhatatlan dologba fekteti? A relelm-től megkaptuk a GPS-t, az atomerőműveket, meg sajnos az atom és hidrogén bombát is.
A fizikusok pedig nem zombik, akik egész életükben az einsteini elméletet akarják bégetni, hanem szeretnének saját eredményekkel kitünni. Az újító elmék nem azért buknak el, mert szembe mennek a fősodorral, hanem azért mert kísérletileg nem igazolható hülyeségeket beszélnek.
Te is csak nyivákolni tudsz ezen a fórumon, hogy mennyire nem érted és mennyire ellenszenves ez neked, de értékelhető, vizsgálható dologgal még nem sikerült előhozakodnod.
A semmire sem használható dolgokat meg kidobják a szemétdombra. Kit érdekel, hogy te milyennek szeretnéd látni a fizikát?
A relelm használható, a számított és a kísérleti eredmények jó egyezést mutatnak. Egyelőre nem sikerült senkinek sem fogást találni rajta. Pedig lehet sejteni, hogy nem ez a végső igazság, de momentán nincs jobb.

Előzmény: destrukt (11268)