repcsepista Creative Commons License 2024.05.13 0 0 1024

                                 UFOzzuummm... miEeee... Távozzál a büntül, (bün tetük tetők) messze messze el, mert megöl a mérge, hogyha mész közel?
                    4.: Kávézzuummm... tea, fü -fa-virágba az orvosság, azaz örök zöld tea, na lehet hogy a kis zöldek, azt isznak csak? - a szürkék? - és a többi biológia lények? Ami van, hogy én odajöttem, a magyarok testvérek közösÉg, ahol olyan hogy halál? és ha a teremtőtök, tökölt eleve megdöglött, akkor ti vagytok, jaja meg tököltéletes vala, de monduk, ha megtudták ölni, töketlenlenkéi, ládd az atya kos, tökéletes, na most én inkább, ládd én döglök dögöljenek meg, mint a kis kos, báránykám, tökéletes, szeplőtlen -ma-kulátlan nincs büne? Zitt az ész megáll, a fa szu meg $$$... MEG NE TUDJA SEKI, HOGY VAN PÉNZ FA? --- nemis nemes nemeres, vér allá futáso$$$... Isten neve POND, na neg a pondroAI, juhuk hukkt, na most ha vérében fürdÖl$$$... el vette -vitte a bünödet? Fita, ez a szól szó,szaros érteméhben, hogya te saját véredet, hogyha bünöm? -vérpiros, fehér lett mint a hó? -vérben az élet, nem hanem a méreg!!! -az egyik legrövidebb időn belül ROMlandó, és nem akkor halsz meg mikor azt hiszed hogy meghalsz, hanem ha a véredtől, ami eleve romlott, meg szabadul$$$... Fita, most csak ugy.egy másikom közt, közvetLen az én közösÉgem, ténleg nincs halál, és van? -amit apuÉNk, neked?-amit ma is, hogy hogy fogom, az egész népem fogom, a kezeteket, mert én vagyok a felesÉgem szerint a legbeszaribb, jaja nálad csikenebb nincs! -ő a következő!-pak pak pak...anyánk napja ma vagyon, kotylik a tyuk a padon,na meg most kávézunk, Apagyon meg a temetők üresek? -Na sáve, ez ugy hogy mi halljuk egymást, és most az, hogy vérben áztatja bus zászlaját, veres csepel, na jó cséplő gépeket, meg combánokat csináltak, ami most én mindent, ládd GONDOLKOZZ! -na mindenek a KERTJEINK, NA EZ VALA A KIS VÁLLALKOZÁS, mig a nagy, az egész Körpatkómedence szemnek -szájnak ingere, ami mi a GONDOLÁTTAINKKAL,fita, ne feledjem, a végén felteszem a Istenek harca, de ha arca? -arccal a nap félé, na itt itt vannak, és azok hogy háttérben, nem hanem ennek van egy plattója, és az a husdarálójuk? (olyan mint a husdarálók kése, horogkerszt swalstica -ham ham ham... bekaptad nyemec, jah?
                     5.: Tagadd meg anyád -apád, mag ad, te nem vagy, és fita,itt van az, hogy mi a bünÖlde? -Öl de hogy nem öl? Fita, ha gondolátban is öl valaki, vagy parázálkodik, az a husa? Naz hogy miért nem emlékeznek az álmukra akik ide bejöttünk volna? -smirna! -volna! -fo$$$...Most az,hogy itt van az hogy mi? -Mi is ufo-k vagyunk! -na az az, amit a Jézus jelenések -történetek, hogy akiknek szivük tiszta, azok Istent? Fita, a Zeus ivadékai meg a többi (DIETUK, ÉS TE VAGY A DIÉÁTÁJUH HUUKT) ÁL -GOD -OK? -Fita minden hóditó -bóditó, és ezek mais minden lukat megfurnak, na most ha nincs, akkor lukat furnak? Zitt ami fennáll, fita ezeket otthon sokat beszélgettük, hogy végül is, ők is halandók lettek, azaz a husukba (go kó ser) bele döglöttél, és mit csináltak,döngöltek - dögöltek? Ami a husuk, érintette, tehát maga a gondolát, akkor én... na előbb megölök egy kommunistát, apum, nem egyet,hanem mind,ha már egyet? -jaja a Béla bátyámat nem! -már akkor, én ezt ugy utálom, hogy most azért is, ÖRÖK ÉLEK, ÉS AZOKKAL ÖRÖK ÉLÜNK, ÉS AZ AZ, HOGY MEGLÁTTAM MAGAM A TÜKÖRBE, NA LEIRTAM, HOGY A NAPBAN, ÉS MI VAN, HA NINCS NAP? JÓ NAPOT, NA MOST VAN NEM JÓ? Sóval, itt minden SZELLEM ELEM MI? -ALLA HHH HALA HAL A PU! Fita, most az hogy MENNYI ÁLLATOT VÁGTAK LE, CSAK EGY NAP, ÉS AZOKNAK A HUS HEGYEIK, TEHÁT A SZELLEMEK VILÁGÁBAN, UGY, HOGY LÁDD CSAK EGY HÁZ VAN!!! Sóval, most a TÁRHÁZAIKBAN -ÁRUHÁZAIKBAN, HÜTŐSZEKRÉNYEIKBEN,AZ A HUS, AMIT FRISSEN VÁGNAK, AZ EGY IDEIG MÉG BENNE VAN A BILOLÓGIAI FÉNY! EZ KÉSŐBBIS, LÁDD AZOK A HUSOK, AMIK TARTÓSITVA VANNAK, VAN A FEHÉRJE BENNE, PROTEIN,ÉS AZ FEHÉR LETT,(HOGYNA BÜNÖMVÉLRPIROS, FEHÉR LETT MNT A HÓ HO HOOO...) A ROHADÁS LE LASSITVA, ÉS AZONNAL UGY IS MÉREG -MÉRGEZŐ A HUS-HUGYSAVÁVAL,(VASSALSAVA) HOGY CSAK VAN?
                    6.: Tehát, hogy a földtől el szakadjunk, NUK, na a hustul, mert az a HALÁL, ÉS A HALÁL ADÓK, azaz Megmentett lény, imádjad őt -őket, ami valami olyan,hogy ezek IMÁDATJÁK A KÉPÜKET, ÉS SZOBRATAIKAT, és most LENNE EGY OLYAN,AKI MINDENKINEK PARANCSAL OK? Ami eleve a LÉTEZÉS, itt a bio -energiával, mert a husban, kétseggtelen hatAlmas bió -emergia van tárolva,azaz az, akiket el tudnak HITETNI,most vicca MAJÓ5? -Hogy ide bejönni, le jönni, most azt ami vagyunk,zitt az hogy egy kisgyerek, abczuzoo ki van szolgáltatva, még a temészetnek is, de itt olyan HANGOK FÉLELMETES HORRR... GOD DOGOK DROGONUKIAIJAKIK VANNAK, akiknek a hangja,fita, mi lenne, ha télneg valakik EL TUDNÁK TÜNTETNI A HUS ÁLLOMÁNUKAIKAT? VAGY A PÉNZ-ÜKET? TE LÁTOD, LÁTHATOD ŐKET? Most nem tudok kitérni. hogy csak most, többet nem fizetünk beadást -de tizedet de még gondolátta is, nincs! PIROS FEHÉR ZÖLD, ILYAN A MAGYAR FÖLD, DE LILA? Zit most AZONNAL, HA NEM VAGY UFO$$$... Zett mára a felesÉgemmel, CSAK HUSHEGYEK, LÁDD MINDEN AMI HUS, AZ Ő HUSUK VAGY, ÉS LE VAGYUNK VÁGVA? Na most, nekünk is fekete pálcika testünk meg jelenésünk vala, és azoknak akik a HUSHEGYEK KÜLSZINI FEJTÓK BÁNYÁSZAIK?EZEK MÉSZÁROS ÜZEMELTETTJEIK, (A PÉNZNYOMO MO MO MO... FITELJAD A GYEREKET? -NA MOST BESZRTAK EGY KIS FIR FART HANGTUL?) ÉS ÜZEMEIK, ÉS A HUSÁRU IPAROSOK, ÉS ITT? NA CSAK UGY TUDTUNK A CZIONUK HUSHEGYEIBE BE MENNI, HOGY KÉRDEZŐSKÖDTÜNK, LÁDD HOL VAN A HUS-VÁGÓ HIDAK, HIDLÓ VÉGÉN PADLÓVÉGÉNE, KARIKÁS TANCOT JÁRNAK...HADAIK, ÉS MOST SZEMBE, A VÁROSOKKTÓL,VASBETON DZSUNGELEIK, NA MOT A NAGY KŐRÁSUK KÁSA, NINCSAK EZEK ANNAK -AZOKNAK AMAZONOKNAK A PRODUKTAIK? AMI NINCS, CSAK HUSHEGYEIK, LÁDD A HUS TÖMEGEKET, ÉS AZOK HUSA, MÁR AKIK LÁD JUHUS, JÓHUS, LÓHUS, A HUSÉÁNGGAL EGYÜTT, CSAK A HUSHEGYEK HEGY HEGYE BÁNYAIK VANNAK, ÉS MOST? CSAK ENGEDÉLYÜKKEL,AZAZ ITT VAN A HUSIPAR S HADIPPAR, S PER/PATWAROK, HOGY ELEVE KIÉ A HUSOD? Fita, körbe sőtt... zsufolásig itt vannak a a aaa... ládd Eisenhaver, ugy ha te adsz nekik, olyan, na a kis sisterünk, 90 000 cobákot, akkor cserében adnak valamit? -mit? meat my bábu? -bu bu bubububuuu... (EZEK A NÉPEKTŐL,ÉS EZEK MIG KI NEM TUDÓDIK,A CSALFASÁGUK? Fita, itt kimondottan, akinek vannak szüleik, na fita ebb a Zeus szerusz filmbe, csak EGY PÁR?-EGY NŐ ÉS EGY FÉRFI?- maradt meg, mikor az embernek nem lehet parancsalni? Fit, rész igazság, meg fél? -nincs, hanem örök egész? -ami bennünk van, és ha nincs? -nics? -enni, vagyok? -etyele petyele... SÜSD MEG HUSOD? -de kóserá será...fita, abram, hol a hátizsákod...
                    Innenn... honnan?
...Clash of teh Gods...
...S1 I E1 Zeus (08/03/09) Zeus wages an epic struggle for control of the Universe...
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1023)