dobi9876 Creative Commons License 2024.05.13 -4 4 145973

Ten Hgot ha meglátom már el fog az ideg, nem értem ekkora szart hogy brtunk idehozni. Sztem nincsen benne a top 100 edzőben topligákat nézve. a holland ligás géniusz...

komolyan ő meg az igazolásai úgy megutáltatták velem a holland ligát meg a hollandokat, hogy remélem az EBn leégnek a hollandok pedig anno még drukkoltam is nekik 15-20 éve.

 

Egyetlen pozitívum volt tegnp, hogy nem aláztak meg minket annyira mint a C. Palace.

 

Sajnos CR-nek mindenben igaza volt emlékszem kapott kritikát mikor lesújtó véleménye volt a klubról, az infrastruktúráról na meg erről a hülye edzőről. Azóta az új tulaj is rögtön jelezte hogy a kub körüli állapotok szörnyűek, és alighanem ők is látják hogy Ten Hag egy óriási fék...

 

igazából nem bánom ha nem lesz EL indulás, rohadjon meg a csütörtök esti meccsek, fasznak se hiányozna.  új edző inkább koncetráljon a bajnokságra.

amúgy is kevés megalázóbb van mint BL-t nézni TV-ben kedd-szerda majd csütörtök este lefáradni hurkalé meccseken. West Hamnek megtiszteltetés az EL, de nekünk???

 

Szarzenál vagy Citteh a bajnok, hát puszuljon mindkettő, nem tudom melyik rosszabb igazából. z nagyon fájó hogy Ferguson teljesen eltemette ezt az Arsenalt anno meg az RVP igazolásnál és Wengert is elküldte a francba, aztán sok évig BL-be sem jutottak, most meg már előttünk végeznek sorra. Ez is tökéletes példája a MU szakmai munkájára.

hagytuk őket felerősödni ennyire míg mi Ten Hagtól várjuk a csodát.

 

de ez is mi volt, hogy Mount, Hojlund, Onanara baszunk el 180m fontot majdnem, mikor kurva nagy lyukak voltak mashol a keretben. tenyleg a kapusposzton kellett nagyot beruhazni mikor a védelem nem létezik, csatárposzton klasszis kellett volna nem egy fiatal tehetseg, közeppályán meg aztán sokat segitett Mount. 3 jo meccse nem volt egész évben bazz.