kukácska Creative Commons License 2024.05.13 -1 0 58227

Még annyit a mentőkről, hogy a cikkben tényleg nincs benne, de volt Győrffy nyilatkozatában egy rész:

"...Az évi 1,3 millió jól elvégzett feladatunk mellett esetenként gyengíti a pozitív megítélésünket egy-egy újságcikk, ami nagy port ver föl, mert esetleg felmerül a mentőszolgálat hibájának lehetősége, de mindennek ellenére bajtársaink megérdemlik a lakossági bizalmat. Kommunikációs célunk a mentőmunka reputációjának építése is, ami nem egy öncélú tevékenység, hiszen nem azt szeretnénk, hogy csak önmagunkért tiszteljenek minket az emberek. A kommunikáció ebben az esetben egy eszköz, mert ha bíznak bennünk az emberek, akkor előbb hívnak mentőt, hogyha baj van..."

Erről jutott eszembe a "sztori", amit nem úgy hallottam, hogy "képzeld a mentők..."

Úgy mondták el, hogy a családnak a rokonok is kölcsönöztek, mert nem volt elegedő a banki hitelkeretük, kimeríítették, ezért nem vehettek fel a temetésre, ráadásul Pestről kellett hazaszállíttatni.

Amikor rákérdeztem, hogy mit keresett Pesten, mert nem oda vitték kórházba, akkor mondták el, hogy halála után a kórházból igazságügyi boncolásra szállították, ... A többit már leírtam.

Néhány hete (húsvét előtt) történt. Ha nem olvasom a Győrffyvel készült riportot, soha nem írom le ide. Nem mindenki szalad valamiért feljelenteni vagy nem közli a sajtóval.

Előzmény: egonca (58194)