nscatto1 Creative Commons License 2024.05.13 -14 3 165094

Nem dicsekedtem, tényt írtam le. Én sajnos olyan vagyok, hogy odafigyelek azokra, akit szeretek, és (meg)védem őket. Te viszont kretén vagy, aki még olvasni sem tud rendesen:

 

nscatto1  9 órája    -12 3 165041

 

Eszembe jutott egy régi eset. Még karonülő volt a gyerek, amikor lerúgtam egy hajléktalant a buszról, mi ültünk, és leült elénk. Olyan szaga volt, hogy ha nekitámaszkodsz, akkor megtart. Elsőre megkértem, hogy menjen innen/szálljon, a gyerek miatt. Egyből ugatás, faszozás, így lerúgtam a buszról.

 

Csak azért ismételtem amit írtam, mert a tény az tény, először szóltam, de hát van, akire fölösleges olyan szavakat pazarolni, hogy kérem, legyen szíves, elnézést és hasonlók. Persze mindegy, mert te egy aljas kretén vagy, és minden örömöd az életben az, hogy itt (is) próbálsz fellengzősen okoskodni, de mivel ostoba vagy, ezért nem megy. Bár úgy sem számít, mert ezt is letagadod/elfelejted. 

 

Nincs olyan, hogy gyerekkocsi. Babakocsi van, dehát honnan is tudnád? 

 

 

Elgondolkoztam, mit kellett volna tenni, amikor a szar leugatott, majd nem szállt le:

Felhívni egy szociális gondozót?

Beírni a BKV-nak?

Feljelenteni az aktuális kormányt?

Bíróságra citálni a buszsofőrt, mert jegy nélkül engedte fel a szart, aki nem tartotta be a közösségi közlekedés szabályait?

Vagy hazáig csendben, magamban puffogni, mert egy gyáva szar vagyok, és otthon jól kiposztolni a többi gyökérnek, hogy micsoda elképesztő atrocitást kellett elszenvednem, miközben egy fizetek az utazásért, és micsoda fertőzésveszélynek tette ki a BKV, a főpolgármester, és az elnök a gyereket, és már csomagolom is a bőröndöt, mert élhetetlen ez az ország? 

 

Vigyél magadnak haza ilyen hányatott sorsú csövest, legalább lenne kihez szólnod, és nem napi 88 órában pötyögnél faszságokat.

Előzmény: kígyószisz (165089)