repcsepista Creative Commons License 2024.05.14 0 0 1026

                                UFOzzuummm... miEeee... Nap igaz, napigaz, fény igaz, fényigaz, nem igaz, nemigaz, nem mi gaz? -a napigaz. szabaddá madár, szabad a magyar, szabad val-halálra? -ha le léptünk a falvédőről, vissza is lehet? Amint láttátok őt fel menni, ugy le is ut? -sutth...
                    4.: Kávézzuummm... tea, de örökzöld, és örök nappal, néppel, csak álmodunk,és valóra válik, vagy ha van örök zöld, akkor álom az élet? -örök élek? - zitt az hogy akik tudnak mit? -tudják hogy honnan tudják? -jaja az irásokból meg a könyvekből, nem az ujábull szopta? Most az első megfigyelésem, hogy hogy lehet ujabb és uajbb életet, nem hanen formákat, és az az, amit a gének, variálása, azaz most csak gén -létrák vannak, hogy azokat is lehet génezni, (lédd a legtöbb nüvpnyt, lehet oltani, szemezni és agilszta, ha ketté vágod ké giliszta stbbb...tbccc... de a betegségeket, is ők csinálják ják jaki jak? ) de van egy alap gén-tó? Na az agyam, azaz ezt az agy, a fiam először, hogy fo$$$... az agyad, ami fita,most ő is, hogy nem lehet az álmot leirni? Had beszéljek ugy, mintha az enyéim mmm... közt lennék? -megsávoltam, mert ezt is nagyon frontosnak azaz Isten neve FONTos? -a gyerekéinknek! Fita, nekem neked nektek akik az én génem énem vagytok, nincs halál, és addig, most mondom a fiaimnak, hogy csak ÖRÖK ÉLET VAN, ÉS ABBA AZZAL KELL GONDOLKODNUNK SZÁM -SZÁMOLNUNK? ÁLMODNUNK,ÉS ABBA,AZAZ HA MOST ABBA A TUDATLAN ÁLLAPOTBAN VAGYUNK, HOGY A PÉNZ SZERZÉS ÉS HALMOZÁS MINDEN, AKKOR SEM NEM LÁTUNK, SEMMIT MEG NEM IS LEHET? Fita azzal akartam kezdeni, és sutty... kiment a fejemből, vagy agyamból, vagy eszem toka szaliminyáckuu, eszem a szátok? Jöttem, láttam, s most mit? Zit most, az hogy csak JELEN IDŐ VAN, AZÉRT NINCS? Az idő áll, elmulnak a renyhe népek? Nincsak monduk, én bennem itt van, a ÖRÖK IGAZSÁGUNK, VAGY UK? NUKINUK?- KERESÉS,ÉS AHOZ HOZZ REÁ VIG ESZTENDŐT, MÁR LÓTTEK!!! Most az hogy, nem létezik hogy gyereket csinálok, na most előbb, az egyik legnagyobb ok, hogy a felesÉgem nem tudom elhagyni, mert nem lehet, (fita apum, ő az!!!) és most Ő közeledk a30 hoz, és ő gyereket akar, és azért kellek neki?
                 5.: Na fita, amit csináltak apuÉNkkal, meg velünk, az nem létezik, hogy megtudták meg tudják velünk csinálni, és én nem tudok,olyan lenni, mnt a többeik, és ha mégis, ládd most egymásra találtunk, egy hungarista gyerekkel, és megölik, a Mi is ufo-k vagyunk! -ba, leirtam, és most ez az, hogy igy mégis, esetleg vannak még olyan magyarok, akik hasonlók, lókötők, gondolkodnak, és itt van ISTEN KEZE, de most mi létezünk, a FÉNYBE IS, és apuénk, itt történt, ISTENATYÁNk, ne lácsó király és és föld ura? Soppzor leirtam, meghaltam,most itt ténleg jegyezve van minden, nem csak a Sion bölcsei jegyzőkönvbe, mi nem az ő ők jegyzetük? -Amiért frontos, amit nem értettem, az első pinyalat után,hogy akik becsületesek és erkölcsösek, és az hogy a magyaroknak a magyar gyerekük mindenki mindenek előtt, ládd a kiválasztott über raccák, és akik szintén általuk kiváltságosak, na akit eddig ismertem,és most...fita azok dolgoztak a legmerdekebb helleken, mert rá vagyunk nem kényszrülve, hanem kényszeritnek, ez nekem a borzalom,ha én 1000 után születtem volna, nem mikor végül is, fitellah, milyen galádnak kell lennie, és én láttam hogy apuÉNk, hogy beszéltek mikor jöttek a prédikátorok, meg valaki csak, hallgatózott, és bizon nagyon közel volt, aki besugó volt, és most ITT OLYAN VAN, HOGY A GONDLÁTUNKAT IS TUDJÁK, ÉS MINDENT EL KÖVETNEK, MA IS HOGY KÉT MAGYAR, nincsak a palesztinok, az egy nép? Most is a kis felesÉgem, kész a kávé, kösz szépen a magyar NÉP(em)-köztársaság nevébem, már csak azért is mert irok, és elfeljetem hogy kész a kévé? Ö kezdte ezt el!!! Na most mindent el követtem, hogy egy olyan közösséget tudjak teremteni, mint ez? -igen, mert ha nem bántunk senkit,(lógIca akkor bennünket $$$...???) akkor miért nem lehet nekünk, ugy meg azt beszélni, hogy mi magyarok vagyunk, és itt a fiaim, leirtam, kérték az iskolába, olyan 2.-osztály, hogy mi a vallásuk, és berrták magyar, ma sem tudják a külömséget, (ők nem olyan mint mi,nemllátod?-fita ők a vallásosokra meg ateista meg akien NEM TUDJÁK?-NICNSAK AMAGYAROK ÖSSZE NEM EGYMÁST ELLEN DOLGOZNAK?)de ha te ezt el hallgatod, itt muszály magyar közösségbe, jaja akkor te sem vagy magyar!
                    6.: Na most, itt sose értettem,miért kell meghalni? Harcban dicsó szép a halál, széo a halál, szégyen akit ágyban talál ágyban talál, az elsődalok közt volt, amt a nagymamám, megtanitott velem,de kb 3000? -és a fiaimből szabadság harcost... Na most vissza, hogy ha nem tudom meg, leritam, hogy ninbcs halál, és nekik se, akkor nem csináltam volna gyereket! Na most, mégegyszer most nics mellé, és a M15 csöve (1989) a számba vala, és HANGOKAT HALLOK, ÉS NÉZZ FEL AZ ÉGRE, NE HAGYD ITT A FIAIDAT! Ezt most ugy, hogy ténleg nekem neked nekünk csak örök élet jutott! Sóval most LÁTTAM, ÉS TANULMNÁNYOZTAM, HOGY HOGY LEHET FORMÁKAT LÉTRE HOZNI, és az az, hogy itt minden, OLYAN MNT AZ ÁLOM, és most van az a GÉN -RÁCSOZAT,(RSD) és ha azon, csak hiányt csinálnak, na most onnan, egy uj olyan, hogy szanaszért szórja a fomákat, ami itt is látható, vannak formás alakok, és kevésbe, meg hasznosak és károsak, de az onnan, hogy bele piszkálnak a DNS-LÉTRÁKBA! Na ezt is, sót itt mindent ugy,hogy akik A TETŐN VANNAK, azok most ha ez megtörtént,márpedig megtörtént, akkor nem lehet csinálni semmit, most apuÉNk, élesen be csengettek,mag ad, zitt most az hogy szellem -lélek, na akik a SÖTÉTEK???-TITKOLÓDZOOK?:- azok lent tarják az ÁLDOZATAIKAT, ÓH MILYEN,DRÁGA KŐ, AZ ILYEN SZENT ÁLDOZAT, MINT BETLEHEMI CSILLAG RAGYOHAT, AMI EZ VALAMI BORZALOM OLYAN, HOGY E LEGBÁTRABBAKI IS, ISTEEN NEVE FONT és to$$$...Naccóval, most AZ HOGY A AMIT ANGYAL, AZ LEHET A MAGASSÁGOK MAGASSÁG Ő FELSÉGE NAGYSÁGA,(ZEUS SZERUSZ?) ÉS RÖGTÖN, AMI VAN, HOGY MI MAGYAROK, MI ÖRÖK EGÉSZ, ÉS EGÉSZSÉGES VAGYUNK, amit ahoz, hogy ezt magládd? -ahoz ládd az előbb, beszÉlgetnetek kell, és abba azzal minden, kész? Irókéz, fita, eleve ha örök élet van, akkör minden örök készen, kézen? -nem a kezedbe adtam, mit? -puskát, a puskát? -apu kaszát? -kő?
                   Innenn...az hogy akiknek szive tiszta, azaz vére, abba van ISTENATYÁNK FÉNYE? KÉNE? Fiteljal, itt egyre mérgezettebb lett, mig FEL VAGY LE NEM ROBBASSZTANAK? Fita még van sürü marhahus inkább pörkült, gulyás, undorodom tülle, de azt eszel eszelesz, ami van? Fita, mindenki el tudja hagyni porhüvelyét, azér az ADÓK, AZ EGEDBE HÁ HÁ HÁJJUK???- NA KIK? NUKINUK?
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1025)