Tulipántoss Creative Commons License 2024.05.14 -1 3 172

Olvasva a mostani bejegyzésedet, egyben vissza is olvastam hozzászólásaidat! Úgy láttam, hogy zömében hasonló a véleményünk, szerintem.

- Eltér a véleményünk Dzsigerivel kapcsolatban.  (A srácot pár napja én megsajnáltam, de valóban nem ő a villa legdominánsabb lakója.

- Jázmin szépségére sem figyeltem annyira, mert a srácnak drukkoltam, hogy ő jusson be a villában.  Lehet, hogy Jázmin lett volna a legszebb lány a villában, de ez már okafogyottá is vált. De az tuti, hogy a jelenlegi villalányok közül nehéz lesz szépségkirálynőt választani majd a zsűrinek, ha egyáltalán lesz ilyen feladat a villában. 

- Kikidivel kapcsolatban nekem is egyből VV 10 Bálint ugrott be!  Aki anno az évad végén a pénzéhsége miatt vesztette el emberi tartását is, és a játékot is. Mert visszataszító volt, hogy teljesen beleélte magát, hogy csakis ő lehet az évad győztes?!  (És azóta is konzekvensen hozza ezt érzést. És ha kiesik, pislogni fog, mint keszeg az új stégre!)

- Valenről nekem nem VV 11 Barna jut eszembe, hanem inkább VV 10 Moh, akire úgy tapadt VV10 Merci, mint most Valenra VV  Dóri. (És a többi lány is, és ezáltal lovat adnak Valen alá. Nem kellene, mert így is "magas lovon" ül!) Nem sírnék ha kiesne.
- Igen, Kikidi is ÉNB-s volt, mint VV10 Bálint, és VV11 Kriszti. Csak az a különbség hármójuk között, hogy Bálintot és Krisztit még én is "felismertem" anno a villában!  Kikidit pedig nem! Ha nem hívják fel rá az ember figyelmét, sosem jöttek volna rá a nézők. Kikidit a pénzzel való mohóság, nem tette szimpatikussá, tanulhatott volna Bálint esetéből.

- Az ellenvélemény ami kialakul a két fórumozó között csak annyit, hogy az én lelkem mindig örül annak, ha ebben a virtuális világban, az eltérő véleményeket kultúráltan tudjuk kezelni, megbeszélni. Szerintem.

- És akkor sem fakadnék sírva, ha Dzsáda kiesne, mert nem tudok megbarátkozni vele.😮

Előzmény: Frics12 (170)