picurgyu Creative Commons License 2024.05.14 -2 0 37330

Májkel! A szendvics panel meg a vasbeton ma már nem nagy gond egy szuper hőkamerának de ezt ne nekem ecseteld hanem a NAV-os asszonykának aki tegnap mondta a dolgot a TV-ben ! Az ő készülékeikkel az a fal nem volt átlátható , át hallható .Ennyit erről ! 

Tudod a NAV-nak nincsenek olyan műholdjai amik közvetítik , hogy te mikor fingasz egy jó nagyot a budiban Újpesten  ! Azok már voltak 1976-ban is az amcsiknak ! Erre jó példa az entebbei túszmentés ! 

A MOSZAD megszervezte az entebbei reptéren leszállt gép izraeli utasainak kimentését ! Meg volt a terv begyakorolva Izraelben a felépített entebbei reptér másolatával . Utána  C-130-as szállító gépek vitték az izraeli kommandósokat , F-4 Phantom vadász és lokátor és rádió zavaró gépek kíséretében Entebbéig ! Egyik ország sem érzékelte a felette elrepülő izraeli gépeket mert teljes rádió csendben repültek és volt elektronikus  radar és rádió zavarás ,  csak egy amerikai kémműhold tudta , ami héber parancsszavakat észlelt azon az útvonalon ahol a gépek menetek és amik a  szállító repűlőgépek fedélzetén hangzottak el  ! Na ennyit a technikai különbségekről ! 

Előzmény: szimizso1 (37324)