repcsepista Creative Commons License 2024.05.14 0 0 1027

                                 UFOzzuummm... miEeee... magyar -magyarok gyerek kapacka, hogy miért nem lehet látni az ő ők teremtjüket, gyökerek,és mirét kell rettegeni félni tüllük,na meg megmentett lélkek,imádjátok őt -őket, aki azt bünteti óda -vissza kit szeret?
                    1.: 5/14. A KÉP? Az alvilágbanknak nincs romantikája, az alvilgbankba bamba a bamba nincsen szerelem,Mégis lejárok az alvilág cuplerájAIba egy sápadd arcu szőke angyalért? Ha nem lehet látni aki -akik teremtették a viláGOD? -akkor hogy lehet velük kapcsolátba kerülni? Fita, jelek az égen, jelek a földöng,és a karmolásaik? .akik el KÉPzelték -KÉPzeltetik tetik atik-tetüik? -őket, és már azok is karma,karMOlá$$$... ISTEN NEVE PONDRÓK PONDOS FRONTOS FORINTO$$$...TOSZT? KiRULL ROYS ROLL papság, szent nemzetseggek? Fita a bejárat, a XEXXUALITÁSSAL, KEZDŐDIK, MEG VÉGZŐDIK? DIK? Ne feldjem,hogy már apuÉNk, ne tulozd el, mert nem minden xexxel, de ésszel? Ész megáll, fax feláll? (viszik Ylunád anád analát?) -na nem az, és itt mindenki akik xexxeltessék meg nagy buzoGANUK? (FITLAJAL A FŐFŐFŐ FAXÁLLOMÁNUK NEM MEGÁLDJA A GANUK, -jöjjön el már országod? -fita itt olyan hogy ORSZÁG, ESSETLEG OROSZ ORSZÁG? DE MAG MAGUK MAGUK MAGURA MAGA URA ORSZÁG? ORSZAG UK A MI ORCÁNK NAPOS? ARCCAL A VASUT FELE... Most kell hogy nyálazzak belevágjak a vonóvonyitóba, nagy bőgőbe zzz...ugganés, ez itt minden, ha emlékeztek a V V V... film sorozatra, na az! KIGYÓ BIGYÓK, MEG kis egereik, és kis meg nagy PET-patkanaik nakik? Zitt vissza tegnapra, hogy MINDEN ELEVE ADVA VAN, ÉS MOST FITA, MERT AZ ANGYALAIK? NA MEG HOGY PARANCSALNAK MÉGIS HA ŐKET SOHA SENKI NEM LÁTTA, LÁT666... NA MOST GONDOLHATNÁ NÁ NÁ NANÁ? EGY BITTA, HOGY ŐK SOHA NEM JÖNNEK KI A NAPRA, AMI MÉGIS ELŐBB UTÓBB, MIDNEN TITKUK A NAPRA VETTETIK, CSIKICSIKI HANALJ KENÓCS MEG LŐCS, ATIK ETIK? Na sokat leirtam, hogy ITT AKIK MAGYAROKNAK SANTA DIK BUZOGÁNUK, TITULÁLTATNAK, ATIK ETIK? HOGY A PLAFONON TALÁLKOZGATOK AZ ÉRTELMISEGGEIKKEL? AZ IRÁS MEG JEL? Nadon frontos ISTEN NEVE FONTOS FRONTOS FORINTOS? PENGŐ,PENGETTYÜ PENDÜL, SÁRIKA TÁNCRA PENDÜL? KI VILOGTATJA A SROMPÁTLIÁT PNA LILA...
                  2.: Sóval, most valóbank az al-viágbankba voltam, és minden ami itt épitkezés, (SÁROZÁS S SÁR ROZI) az az hogy ezek, azaz a GOD DUK MINDENKID MEGDUG, soha nem jöhetnek ki pl.-most ha azt mondod nappal van, akor a napra, de msot egész rögtön hogy lehunom behunyom szemimet, egy olyan, ami az ITTI MOSTANI OTP.-VALÓSÁG, tehát itt nem tudom HIVATALOSAN MEG KŐZELITENI A KIS CSALÁDOM? Ezt eleinte, hogy mi az ORSZÁGUTON VAGYUNK, MEK MEK MEK, HÁROM SZABÓ LEGÉNEK, ÉS AKI BEMENT A HÁZBA, AZ ÖRÖKRE ELTÜNT, FITA EZEK AZ EGYHÁZAIK!!!-fita a Párt házaik? Na most van a Babel Tronházuk, és ott ha emlékeztek, kilöktek le löktek volna, ez az ami a fortyogó magma, NA NEKEM NEKED NEKÜNK MAGYAR GYEREKÜNK, OLYAN HOGY MEG KARCOLNI TUDNÁNAK, DE MEG ÖLNI? Zett torrr... én jöhetek ide, de te nem jöhetsz oda? -az a napra? (ami bennem bened bennünk a belünk?) Zitt most NYISD KI A SZEMED, SZEMETEK, MAGYAR GYEREK ÉS LÁSS? EZ AZ MIKOR A Mi is ufo-k vagyunk! -leritam, (hogy talákoztam a mi FÉNY JÉZUSÉN ÉNJÉZUS?) Zna fita vannak a jelek, ez az hogy a KÓDUK ÉS IRÁS KÓDUSOK KÓRUZSOK? ADJANAK ADJANAK, A SZEGÉN KÓDUSNAK, MÁRIA SEGGIT? Tröha te velem együtt az az egekbe ÜGETUNK, AZAZ UFO? UFO-k, madein Hu? Who? Zna azok, akik az én gyere kid?-az én gÉNem, ha lehet, tartástok meg az irásaim, mert most pontosabban megtudtam, hogy ITT MIRÉT AKARNÁK TÖRÖLNI A MAGYAR -OK,EMLÉKÜNKET, ÜNKET? ÜKET? Amit akarok, HOGY MI LÁTUNK, és most NEM KELL SEMMILEN JEL-HELLÜKVERCÜK, MEG IRÁSUK KÓDOLÁSUK, LÁSSUK, DE HA VAK VEZETI A VILÁGTALAN OK? Hogy az álmom, most ITT AZ A VILÁG, AZ AL -VILÁGOD, ÉS ITT CSAK KIGYÓK ÉS PATKÁNUK -PADKÁNAIK, KANYNÁNAIK, MEZO POTOMÁR, HOGY MIÉRT KELLENEK AZ ÓRIÁSI KŐHALMAZUK, A MAZURAIKNAK, nincsak azonnal szép tájainkból, magUKnak MAGUK MAGUK, kereteket VÁRMEGYÉIEKT??? VÁRAIKAT s LOPFTI ÉPITMÉNYEIKET CUPLERÁJAIKAT, ÉS NYILVÁNOSAN VIHÁNCOLNAK BAXXÁK KERGETIK EGYMÁST, FŐLEG A LÁNYAINKAT MEG A LÁNYOS FILUKÁIKAT, NYILVÁNOSAN RÉPÖLIK, LÁDD EZ A GAZÁR ARMADÁAIK ARMYJUK...NINCSAK CSAK BERLINBE 120 000 BÉBIKET SÖREG ASSZONOKAT UGYSZINT VENGRIÁBA A KUTYÁKAT IS? VAGON KÉRDÉS?
                 3.: Most azt hogy a vér és hustest tisztasága,na meg most zerintem, akik ide MAJO5? Most ezzel a BÜNBE SZÜLETETT HUSCAFATTAL, MIT TUDNUNK KEZDENI, AMI ITT MINDEN HUS HUS HUS...HAM HAM HAM...ZITT MOST AZOKRÓL LENNE NAGYBASZÓK, HOGY KIK ADTÁK ÁBRAM -NAK, A FÖLDED? nA FITA,MOST AZ AL VILÁG, AZ AZÉRT MERT NINCS NAP? NA MOST A KISz FELESÉGEM, A KÉT -MOSMÁR HÁROM FAI VAN,ONNAN, DE OTT AZ A GONMDOL LÁT, fita, itt ezek jelekkel és kódokkal tolmácsolnak, és csak az ANGYALAIK KON KÓNÉK ÁLTAL,ÉRINTKEZNEK A HUS ÁLLOMÁNUKAICALL!!! Ezt most ugy, HOGY A MUMMYÁIK, FITA EZEK KÉPTELENEK A NAPRA KIJÖNNI? .NA MOST AKIK HÁZAIKBAN LAKNAK, AZAZ MIDNEN AMI FÖLDDEL ÉS FÖLD ALATTI,(ÁR ÁRNYÉK HÁZAK SZÉKEIK, CSITT CSATT PADALATT, BIRÓ SZARIK SZÉK ALATT...) CSAK AZZAL ÉS ABBA TUDNAK LÉTEZNI? Zna most, A FELESÉGEM ÉS AZOK AKIK EZT VALAMIRA ÉRTÉKELITEK LIT, AZOK KIS oázzisokban, LÁDD ITT NINCS CSAK AHOL NÖVÉNYZETEK A KÖZPONTAINK,KIS MEG NAGY AL FÖL-DEK?-VANNAK ÉLET? -NA OTT $$$...Most akik a TEREMTŐIK? AZOK MAGAS ÉPITMENNYEIKBEN (ARANY VÁROSAIK?) LAKNAK, FITA ENNEK MEG MIDNENNEK AZ AL LAPJA, TEGNAP, HA DNS LÉTRÁK,ÉS JÁKÓB LÉTRÁJA, FITA BIRKÓDZIK AZ ANGYALÁVAL? Fita, most apuÉNk figyelmeztettek, hogy a testünk is földelés? .-inkább egy akumlátor, amit 1984 July4re rá? -NA FITA AKKOR IS AMI NAGYÉPÜLETEK, ÉS TELE SZARÁSIK SZELEMMEKKEL? Sóval, most az a POMPA, na mindenütt ahol KIRÁLYÁSÁGUK VAN, AANNAK CSUCCSA A PIRAMIS ÉPITÓK,ÉS ABBA MA IS,LÁDD LEHET HOGY ROM HALMAZUK, DE EZEK ÖRÖK ÁRNYÉK LÉNYEK, ÉS VOLTAM...AZAZ REGGELRE, MIKOR JÖTTEM VISSZA? -MOST OTT EZEKET A PIRAMISOKAT, VIZ VETTE KÖRBE, LÁDD AZ ÉDENKERTEK, AHOL OTT AZ NÉGY FOLYÓ, HOL SZENVEDNI JÓ, NA MOST, LENÉZTEM, ÉS NAGY KROKODILUK VIGYÁZTA, NA MEG IRTAM, HOGY MINT A VAN ALEN BELTEK, VESZIK KÖRBE ŐKET A HALÁL SUGÁRZÓ VÉDELMEIK?
                 Innenn...fita, a rajunk, pitim, ebbe te vagy a legjobb, és most kérdelek,ezeket a iratokat miért INRI? -na meg mint az emlék, ami NEKÜNK FITA, ITT VAN,MIKOR KÉRDIK, KELL E A CSZÁRUKIJAKIJAKI JA KINUK, ADÓT FIZETNI, AMI IRÁS VAGY FEJ? ÉRTITEK? NINCSAK MINDEN BENNÜNK, ÜK? -JA HA HAGYJUK HOGY BELÉNK BAXXANAK 666...? Fita, zitt apuÉNk, pitim, ez is jó nekünk, nekik? -jaja nekikiNUK szentisván ülepük? -két felült angyal közapibe...
...https://www.coasttocoastam.com/
... Matrix pirula?
...oááá...

Előzmény: repcsepista (1026)