cityzen_ Creative Commons License 2024.05.14 0 0 23207

A clean sheet nagyon meglepett. es a dramai az volt benne hogy Ortega bravurja meg elotte egy masik nagy vedes kellett volna. Edersont sajnaltam, de muszaj volt lecserelni, mert az orvos hirtelen nem tudja eldonteni hogy semmi baja es ha Ederson erzi is hogy tudna folytatni, lehet elmegy rajta a meccs. 

 

igen az a Son helyzet, na ott szakadt meg a Spurs atok. o ezt tenyleg elrugja kapus mellett, es hany golt rugott ellenunk fele ilyen helyzetekbol elmult evekben. ideje volt mar hogy rontson ellenunk, de Ortegat kell dicserni, mintaszeruen jott ki es vedett.

 

zsenialisat kuzdott a csapat, sajnos Spurs megint azt hozta mint sok csapat, sokkal erosebben kuzdottek mint a rivalisok ellen. Pool ellen meg Arsenal elleni meccseiket erdemes megnezni. rohadjanak meg amugy, eleg komoly henteskedest mutattak ma vegig. jobb hogy a Villa megy a BL-be es nem ok.

 

Haaland dupla, a golkiralyi cimet ezzel elhozta. most mar csak a WHU veheti el tolunk  bajnoki cimet. mg nem nyertunk semmit, ugy kell keszulni a heten hogy pokoli nehez meccs lesz a WHU elleni. lattunk mar simank hitt hazai meccset atfordulni dramai lehetetlen meccsbe. legutobb ugye a Villa elleni hatrany 2022ben. QPR-ig ne is menjunk vissza.:)

 

golt se tudtunk itt loni bajnoksagban par even at, kegyetlen nehez meccs volt, mentalisan is. 

 

Pep 2 csereje Doku es Ortega, mindketto tevekenyen hozzajarult, le a kalappal.

 

David Moyes West Hamje van meg hatra, jobb lett volna egy alsohazi ellenfel, de eleg sok golt kapnak idegenben, remelem nem most akarnak paradezni. Arsenalnak Everton meccs jon hazai palyan, mondjuk ok alsohaziak de Dyche van akkor geci sztem hogy szivesen borsot torne a hazai orra ala es boldogan bunkerezne ki egy dontetlent ha arrol van szo. de persze lehet belole sima 4-0 Arsenalnak.

 

legalabb a 2 meccs egy idoben lesz nincs tobbet ez a +/- 1 tobb jatszott meccs amitol csak idegorlobb az egesz, ilyenkor hogy is szokott lenni, mindket palyan lesz egy trofea?:)