Wic Creative Commons License 2024.05.14 -12 3 89466

Sírva keltek és feküdtek az óvodások egy nevelő bántalmazása miatt

Állítólag szájon vágatta a gyerekeket, vagy szekrénybe zárta őket.

 

A gyermek a trauma hatására négy hónap elteltével is elsírja magát. Egy másik esetben a nevelő kiültette a gyerekeket a folyosóra, állítólag felügyelet nélkül. A szülők – miután szeptemberben azt tapasztalták, hogy valami nincsen rendben – jeleztek az óvodának, akkor azt mondta nekik az óvodavezetés, hogy megfigyelik a csoportot is és az újonnan érkezett óvónőt is.

A MEGFIGYELÉS CSAKNEM ÖTVEN NAPIG TARTOTT, DE A VEZETÉS VÉGÜL AZT VÁLASZOLTA, NEM TALÁLTAK SEMMI KIVETNIVALÓT, MINDEN RENDBEN.

Öt érintett gyermek és négy érintett család az hazudik, de az óvónő igazat mond, ezt állítja az intézmény. Gyermekpszichológus is megállapította: nem hazudik a gyermek, ezt alá is tudjuk támasztani bizonyítékkal” – mondta az egyik szülő, akinek gyermekét bántották.

Az ügyben jegyzőkönyv is készült, ám ezt a mai napig nem kapták meg, pedig azt remélték, hogy egy objektív vizsgálat folyik.

 

Mit szólsz?

A pedagógusok fedezik szadista társukat, nem adják ki a jegyzőkönyvet se. Nem tettek bejelentést se, pedig törvényi kötelességük lett volna. Csak belső vizsgálat volt, az pedig "nem talált semmit". Vajon van pedagógusi körlevél is arról, hogy ne tegyenek bejelentést, mit gondolsz?

Előzmény: szilentium3 (89463)