Cabron01 Creative Commons License 2024.05.15 0 7 25942

A barátnőjének az anyja. Nem kell midnenkit úgy elképzelni, mint Orbánt, akinek a közelébe senki, soha nem mehet. :) 

Ne tekeregj agycsökkent. Nincs olyan, hogy Magyar Péter gazdasági vezetője és titkárságvezetője, pont. Olyan csak szervezetenek lehet. Azt meg a jog pont leszarja, hogy szerinted, meg a Metropol valamelyik félhülyéje szerint a nő éppen pénzt most MP-nek. 

Egy perben kurva gyorsan definiálnia kell a vádlónak, hogy mit is ért Magyar Péter alatt. MP, mint magánszemély, MP, mint szervezet. 

Amikor MP, mint magánszemély gyűlést szervezett, ahhoz végképp senkinek semmi köze, hogy miből. Max. a NAV-nak. Olyan titulus nincs, hogy MP közeli munkatársa, ilyet a jog nem ismer. 

Gondolom soha nem voltál semmilyen cicil szervezet, civil szerveződés tagja, különben tudnád, hogy hogyan működik az ilyesmi. Én pl. már szerveztem egy ifjúsági egyesületnél rendezvényt, ahol a hangosítást az ezzel foglalkozó cég adományként biztosította, csak a hórukk embereket kellett kifizetni. Ezt tagdíjakból, támogatásokból oldottuk meg. A rendezvény szervezését pedig a tagok, illetve azok barátai önkéntes alapon oldották meg. 

Ráadásul már egy ideje lehet adományozni a mozgalom számára. 

Azt is el kellene dönteni, hogy MP most pénzeket nyúl le, vagy honnan vannak a százmilliók a kampányára. :D

Előzmény: margarita02 (25927)