realfan Creative Commons License 2024.05.15 0 1 5729

Szavaztam, de nyilván nehéz megítélnünk egy ilyen kérdést. Hiszen még hozzávetőlegesen sem ismerjük a "mezőnyt".

Azt látjuk, hogy csak idén Szolnokon, Zalaegerszegen és Oroszlányban is megbukott a frissen importált edző, ahogy Kaposváron sem lehetnek túl nyugodtak amiatt, mert ennek a szlovénnek már megvan a szerződése jövőre is. Ha hozzájuk tesszük az Olaj mostani edzőjét, akkor kijelenthető, hogy 5, korábban Magyarországon nem dolgozó edzőből 1 vált be.

A másik, hogy miközben valóban jó lenne az edzőkérdést mihamarabb rendezni, szerintetek valaki ezzel most foglalkozik? A kérdésem teljesen pragmatikus, semmi él nincs benne. Tehát szerintetek ezekben a hetekben, napokban van olyan ember a földkerekségen, aki ezen a dolog súlyához mérten munkálkodik? Itt a mai nap is volt olyan naiv hozzászólás, hogy létezik olyan egyenlet, hogy "vezetőség-Bebes=valakik". Na most mivel ez igazából ez úgy van, hogy "vezetőség-Bebes=nulla", tehát (úgyis most volt érettségi) "vezetőség=Bebes", viszont Bebes nem túl aktív és ennek nyilván oka van. Ha valaki mégis hiszi, hogy az ügyvezetőnek ebbe van beleszólása, hát, egyfelől azzal sokkal beljebb nem lennénk, másfelől abban se legyen senki biztos, hogy az ügyvezetőnk maradni fog jövőre.

Ja, és akkor még ott van az is, hogy vajon Tatu folytatná-e egyáltalán. Idén szerintem öregedett 5 évet és aligha fogja jövőre az alapszakasz végén pihentetni a kulcsembereket a már biztos első hely miatt.

Előzmény: peli_w (5728)