Törölt nick Creative Commons License 2024.05.17 -2 2 759334

Első reakcióm az ügyben: yeesss, van isten.

De : Igazából jó ez nekünk??

 

Szerintem is érdekes, hogy az új szezonra szerződtették, de nem bír 3 napot maradni és elköszönni rendesen.

Ezt a döntést a játékosok tudták, ez megmagyarázná a szerdai teljesítményt, de ha egy edző távozása miatt képes egy játékos elbukni egy kupát ami utána szerepel a neve mellett akkor ott gondok vannak a fejben.

 

Tartom a haverokkal kibeszélt véleményem :  5 éve egy helyben topogunk.   Innen szintet lépni nagyon nehéz lesz.

Edzők jönnek-mennek, játékosok jönnek-mennek, így nem lehet építkezni. 1 év alatt 3 edző???  Ez normális??

Nem új játékosokban kéne feltétlen gondolkodni hanem a jók megtartása is fontos lenne, mert nincs olyan csapat  világon aki fél évente 5-6 új játékossal el tud érni nagyobb sikert. ( ez a bajnokság nem siker) 

Értem én, hogy jelenleg az átjáróház-ugródeszka a pozíciónk a nemzetközi körforgásban, de így az is marad.

Nyilván kellene még két magyar csapat aki kicsit emelne az ország megítélésen a koefficiens pontok gyűjtögetésével, de vicces, hogy idejön egy szerb játékos aki után nemzeti gyászt rendelnek el szinte, olyan áron amiért mi eladni se nagyon tudunk és gyakorlatilag kiderül, hogy a kaput fel sem ismeri, és nem bír a labdába egy egyeneset rúgni. 

 

Erőltetjük ezt a Civic gyereket 120 percig, a padon meg ott ül Pászka , akit gyakorlatilag sikerül teljesen leépíteni. 

Teljesen veszélytelen szögleteink, beadásaink vannak,  kér emberes szögleteket erőltetünk. ( szájba kéne rúgni aki ezt engedi) 

Nincs egy játékosunk aki nemhogy 20ról, de 15ről sem tud lőni. Szevikjan éppen tudna, de azt padoztatjuk 105 percig :) )

Felállt védelem ellen rúgjátok rá ,b+ aztán vagy kipattan valakiről egy játékosunk elé vagy bapattan a kapuba valaki hátán. Ezt már az ovisok is tudják. 

 

Szóval, jön egy edző a selejtezők elött, a csapat az EB miatt szerteszét, gondolom jönnek újak, lesznek távozók is. Majd bemutatkozunk az első selejtező elött az öltözőben, sziasztok, az a kapu , abba kéne betalálni, hajrá !? 

 

A klubb kommunikációja siralmas, mossák kezeiket módszer. 

Az agyon sztárolt Hajnal mit csinál a háttérben, hogy senki nem jó nekünk, mindenki elkezd hanyatlani?