netuddd Creative Commons License 2024.05.18 -5 0 34768

Látom, nem ismered gyurcsibohóc meggazdagodásának a történetét. 

 

1., Az Antall kormány idején Szilvásy György (volt kiszes hawer) államtitkár volt. Eladták a balatonöszödi állami üdülő egy részét. 25 millió forint volt az ára. Gyurcsány megvette évi 5 m ft-os részletfizetésre.....és aznap bérbeadta az államnak 5 évre. Igen, évi 5 millió forint bérleti díjért. 5 év után ingyen és bérmentve volt egy (akkor) 25 millió forintos üdülője. 

 

2., Szalay uti székház. Megvette 110 millióért azzal a feltétellel, hogy az állam rendbehozza. Nnna mennnyiért? Igen 110 mf-ért. 

 

3., Nomentana. Volt egy ilyen nevű betéti társasága. A Szalay uti székházat csak Kft vehette meg, a pályázat beadási határideje már nem tette lehetővé egy új Kft alapítását, hát egyszerűen átírta a Nomentana BT-t Nomentana Kft-re (közönséges közokirat hamisítás) 

 

4., Mosonmagyaróvár kádkő gyár. Ezt már ilyen kisstílű mutyival nem lehetett elintézni, így aztán az anyósa bankja meghitelezte a gyárért fizetendő összeget, amit aztán a gyár egy év alatt kitermelt neki. 

 

Így kell ezt csinálni. Ha gazdag vagy, akkor könnyű a helyzeted, nade iüres zsebbel, ingyen és bérmentve meggazdagodni az már valami. 

Előzmény: GringoEsteban (34753)