patrona Creative Commons License 2000.05.25 0 0 51
Na, ha már a Dm-on listázunk, akkor ide is készítek egy listát.
Az általam felfedezett lopások a BB dalaiban:(A Szigi már megkapta ezt a listát, csak egy kicsit bővebb körítéssel:-))) Amúgy ezeket abból a mailből copyzom)

A Félelem elején az a ketyegés tiszta Here is the house. A Ladies from that house, és az Újra élsz szintije meg elég "Broken frame-es". A Dörömbölnek a vágyak-ban van egy kis dalfoszlány, illetve egy szinti futam, amit a Meaning of love-ból loptak, és az Ősi láng néhány részletéhez is hallottam már hasonlót... A Persze hajnal van megint refrénjének egy kicsit Twin Peaks-es. A Vidám dal eleje meg igencsak emlékeztet Wagner: Valkűr című operájának egyik tételére(?), asszem a Valkűrök belovaglása, a címe, ha jól emlékszem. A vers mindíg ugyanaz marad-ban van egy részlet, ami eléggé emléket a U-96 Das boot című számának egy darabjára. A Jóslaton a Pogo meg tiszta NLMDA Aggro mix. Legalábis az alap lüktetés onnan van. Az Evlyn Roe-ban a Sea of sin vajon honnan jutott a költő eszébe?:-))))

Najó, ez utóbbi már szőrszálhasogatás, belátom:-)))) De persze nem vettem észre mindent. A Popunál nem tudok ennyire konkrét példákat írni. Ők inkább a hangulatot csenték a DM-tól, de nem baj!:-))) Amit a BB csinált, az néhol már pofátlanság.

Ja, az indiánosdi már itt elkezdődött Ákos barátunknál. Jóslat-ban a "Ma harcos vagyok és törzsi táncos", meg a kicsi szív-ben az a "Hooooáiééóóó hooooáiééóóó" :-))))) Tök poénos, Dakoták egy szintipop dalban, jajjj!!! Meg az angyalok is megvannak már. Szóval nagyon igaza volt Sziginek. Ő azt írta az Ákos topicban, hogy a költő úr már nem tud újjat mondani. Hát tényleg nem.......