realdoko Creative Commons License 2000.05.31 0 0 253
Kedves Beny!
Kérlek, ne nézz idiótának. Egyrészt a rízs csak pár kanál volt (azzal együtt se gáz a tegnapi napom), másrészt soha nem gondolnék olyan baromságot, hogy június 16-áig királyul lefogyok, aztán kit érdekel az egész.
Összesen csak annyiról van szó, hogy június 16-án jelenésem van, szeretnék addig annyira lefogyni, amennyire csak lehet (de azért emberi módon, szóval nem koplalok, tudom, hogy az hova vezet). Június 16. az csak egy kicsi kitűzött cél, utána nem akarom abbahagyni a fogyókúrát (nevezzük inkább odafigyelésnek), csupán addig szeretném keményebben nyomni (de hát a jelek szerint valahogy átkozottulnem vagyok még ráhangolva).
A plussz két kilo meg inkább csak nevetséges (bár iszonyatosan dühítő). Ráaádsul azóta eszembe jutott, hogy kb. ma kéne megjönnie a menstruációmnak, olyankor meg mindig felmegy a súlyom. Mindegy.
Maximum hetente egyszer lenne egészséges mérlegre állni, de sose bírom ki.
Beny, könyörgöm, ne légy ennyire lekezelő, soraidat olvasva ostoba, naiv, erőtlen és álmokat kergető valakinek látom magam, aki előtt gyönyörűen kikövezve az út a zsírtömegek felé.