clairvoyance Creative Commons License 2000.06.01 0 0 93
Először is: sok volt ez a több, mint egy heti kihagyás... (pedig most ritkán leszek, Veszprém meg igazi otthonom között ingázok: vizsgaidőszak) :-((((

GroundZero: tényleg elég hasonló lehet a zenei ízlésvilágunk. Mail ment. Marha jók voltak az Elvises és köldökös hasonlataid. Majd meg feküdtem a röhögéstől :-)))

Morpet: jaj, kedves uram. Ha hazamegyek, első dolgom lesz, hogy meghallgatom a BTW-t és a Támadást. Ez kész behalás. Nix köze van a kettőnek egymáshoz. "Hmmm, az gondolom már kiderült, hogy nem szeretem a Bonanzát. Többek között azért, mert a Mode-ot (kedvenc zenekaromat) nyúlta le." Akkor a Poput miért szereted, hmmm?

Patrona: Stripped kontra Szárnyas fejvadász. Ez annyira nevetséges, hogy no comment. Az Evlyn Roe eredetijét pedig Brecht irta és úgy rémlik, hogy ott pont "bűn tengerét" emleget. Szóval Martin nyúlt Brecht-től ???

Na ezzel csak a további vitákat akarom lezárni.

Disp: ha a DM megszűnik létezni, akkor szerinted a DM topic is meg fog?

Egyébként kedvenc BB albumjaim: 1984, Pill. Eml., Elmondatott, Régi és új
Legrosszabb BB album: Jóslat, Búcsúkoncert (minek oda az Ákos dal?)
Kedvenc BB számok: sorolhatnám a végtelenségig. Néhány: Újra élsz, Kicsi szív, Dörömbölnek a vágyak, 1984, Right, Szárnyas fejvadász, VVÉ, Szakadék, Pogo, Berlin, PHVM, Vidám dal, Visszatérnék, Régi és új, A vers mindig ugyanaz marad.....
Ami nem szeretek: olyan nem is jut eszembe.

MarK: nem gondolkoztál még politikai karrieren? Te lehetnél a Centrum. :-)))
Egyébként a THIEF egy 98-as CAMOUFLAGE maxi (!!!!!!). Kib*szott szép, gyönyörű dallam. Szerintem már új nagylemez is van azóta. Valaki info? GroundZero?

Új téma (amit nem vitattunk meg rendesen): milyen lenne ma a BB, ha létezne?

Ennyi voltam mára...