realdoko Creative Commons License 2000.06.04 0 0 288
Elmesélek valamit, de előre megjegyzem, most így jól vagyok.
Szóval ugye írtam tegnap örömködve, hogy fogytam. No szóval este meg voltam hívva óriási vacsira meg ivászatra az Alcatras nevű remek helyre születésbnapom alkalmából. És mit tettem, én, aki fogyókúrázik? (És aki reggel látta, hogy fogyott...)
Bezabáltam steak-et, sajtlevest, ittam arany tequliát, ezüst tequilát, ittam B52 koktélt, ír sört, alig bírtam hazamászni, röhögtem és teljesen rosszul voltam, mivel a fogyókúra alatt királyul összeszűkült gyomrom képtelen volt megbírkózni azzal az elképesztő kaja és alkohol keverékkel, amivel nekitámadtam. (Ráaádsul amúgy sem bírom a tömény italokat.) Hát elképesztő volt ez az éjszaka.
Azonban még előtte tudtam, hogy vagy végigszenvedem, hogy nem, köszi, nem kérek, ti csak egyetek, igyatok, tudom, hogy engem ünnepelünk, drágák vagytok DE NEM KÉREK SEMMIT, csak egy kis salit meg egy cola light-ot, vagy pedig lazaaaaaaaaaaaa.
Ez utóbbit választottam, döntésemmel tökéletesen meg vagyok elégedve. Ma lénapot tartok (lehet, holnap is), ma nem álltam mérlegre, holnap se fogok, még egy ideig próbálok nem, levek után vissza a jól mexokott fogyókúrába.
Asszem eljutotottam életemben először arra a pontra, hogy nem vagyok egy merő görcs ezzel az egésszel kapcsolatban. Na mit szóltok?
Nagyon nem tetszett?
TEQUILAAAAAAAAAAA