Csilla Creative Commons License 2000.06.06 0 0 39
Sziasztok!
Én is ide találtam és lenne egy fontos és sürgős kérdésem. Vettem a Hass-tól Quittin (azt hiszem igy hivják) zselirozó befőzőszert. Eper dzsemet szeretnék ma főzni és itt olvastam, hogy nem kell hozzá sok cukor, a tasakon viszont azt irja, hogy 1 kg eperhez 1 kg cukor és 1 tasak ilyen befőzőszer kell. Hogy is van ez? Ti hogy csináljátok, mennyi cukorral? Más befőzőszer nem is kell bele? Nem kell a kapakokat kifőzni felhasználás előtt? Nekem valaki ezt tanácsolt. Tényleg annyi kevés ideig kell főzni? Mennyi ideig áll igy el a dzsem? Ma délután szeretnék is nekilátni, ezért sürgős tanács kellene. Kérlek irjatok. Köszike.
Előzmény: Vajk (4)