Mongoose Creative Commons License 2000.06.20 0 0 146
Kedves movte!

Bár igazából az írásodból kiderül, hogy egy autószalon nevében adsz "magyarázatot a bizonyítványodra" de ahhoz már nincs elég bátorságod, hogy az a neved hozzáadásával tedd meg.
Elősször azt hittem, hogy egy jó hozzászólás lesz amelyben értékeled az építő kritikát. De látom, hogy ez nem igazán ment.
Csak hoggy tudd én is a kereskedelemben dolgozom de amit leírtál az nem más mint egy nagy DUMA!
Egy kereskedőnek az alapvető feladata az, hogy kiszolgálja a vevőket és az, hogy elégedetten távozzon tőle a vevő.
A Ti autószalonotoknak ez nem sikerült. Sőt bosszúsan rossz élményekkel ment el tőletek egy vevő. Jobb helyeken ezeket a tapasztalatokat értékelni szokták és elemezni, hogy mi lehetett a gond.
Ugy nem modok azzal újjat, hogy azért még kedvesen oda lehet szólni a betérő vevőnek, hogy szíves türelmét kéred és amint itt végzel rögtön jössz. 1 mondat 5 másodperc és a vevő is jobban érzi magát.

Az egy dolog, hogy nem értesz a kereskedelemhez de amint látom a számítástechnikában is dilettáns vagy és még hírdeted is és fenyegetőzésre használod.
Kiváncsi vagyok ahogy a hacker haverjaid meghackolják az Index fórumát kiszedik a hozzászóló IP címét a rengeteg közül és utánna IP cim alapján (!!!) kinyomozzák a felhasználó lakcímét (!!!!).
Igazán mókás volt.
Mindenek előtt javasol, hogy a fenyegetőzés helyett egy önértékelési - kereskedelmi oktatáson vegyél részt. Utánna pedig villogtathatod a hacker havarjaidat.
És akkor talán nem fogod magad ilyen súlyos módon lejáratni!

Mongoose

Jah: és lehet próbálni engem is hackelni. Csak nehogy ráfaragjál....

Előzmény: movte (143)