Bert Mikhael Tanen Creative Commons License 2000.06.26 0 0 212
Kábé 10-ből 2..3, attól függ. Mert ha egyszer megosztod az mp3-jaidat, attól kezdve találatként adja át, ami csak akkor letölthető, ha a neten van az adott gép. Meg sok a letöltési hiba is, de ez az Internet... Szemét között kutatgatunk, de a kiskakas is ott találta a gyémánt félkrajcárját, szó' ne add fel!
Különben pont erről beszéltem, hogy régebben jobban meglátszhatott a BB-osság. Most már szinte nevetség tárgya, aki kimutatja. Pedig klasszisokkal jobb (zenét és főleg) tartalmat játszott, mint a mostani divatcsapatok (nem írom le, hogy zenekarok, mert az dícséretnek hangzana, amiben szinkronizálódna az ízlésem a tömegekével). Így aztán tényleg nem fogja senki sem az utcán ordítani, hogy ő banzájos. A sok nejlongyerek még fertőző betegségnek hinné.:) Legfeljebb a megfelelő buliban felvesz egy "pöttyösvillás" pólót, és ő sokakkal elentétben tudja, melyik dal nem ér semmit és melyik igen... :)
Aki meg nem tudja, mi a jó, ne fikázzuk! Elég bűntetés az neki, hogy nincsen kiforrott személyisége. A megbocsátás különben is gyönyörű erény.
Előzmény: GroundZero (205)