fastcar Creative Commons License 2000.07.01 0 0 topiknyitó

Jó reggelt!

Ma reggel olvastam ki az Autósélet legújabb számát és elindult a szervezödés a profit-mentes mobil benzinkút-hálózat kiépítésére. Ezt egébként április végén jelentették be elöször és úgy tünik, hogy mostanra kidolgozták a részleteket.
Álljon itt a felhívás teljes szövege:

"A Magyar Autóklub elsödleges célnak egy olyan üzemanyag árképzési rendszer kialakítást tartja, amely reális költségeken alapul és elfogadható a magyar gazdasági környezetben a társadalom többsége számára. Amíg a tárgyalások eredményre vezetnek - biztos megoldásként - a Magyar Autóklub önköltségi áron (literenként 10-15 forinttal olcsóbban) forgalmazó mobil üzemanyagtöltö állomásokból álló hálózatot létesít. Ehhez kérjük minden autós támogatását! Ha Ön is hozzájárul legalább 5 liter benzin árával (1200 Ft pártolói tagdíjjal), kiépülhet egy jelentös országos hálózat.

A pártoló tagsági befizetéseket a MAK elkülönítetten kezeli és kizárólag az üzemanyag ár letörésével kapcsolatos tevékenységre és mobil kutak létesítésére fordítja. A fenti összeg befizethetö a 11702036-20673842 számú számlára átutalással, készpénzben a klubirodákban és a müszaki állomásokon, valamint csekken (csekket az említett helyeken és a júliusi Autóséletben talál). Kérjük örizze meg befizetési bizonylatát, mert az fogja Önt feljogosítani a kedvezményes tankolásra."

Én úgy vélem, hogy ez összeg egy autó éves fenntartási költségeihez képest eltörpül, úgyhogy SZVSZ mindenki megteheti, hogy pártolja (Én pl. 5000 forinttal már ki is töltöttem a csekket és hétfön feladom). Úgyhogy javaslom mindenkinek a fentiek megfogadását, nemcsak az olcsóbb benzinár reményében, hanem azért is, hogy az autós társadalom megmutassa, képes az összefogásra, és mutassunk fityiszt a multik profitéhségének és pofátlanságának (Majd meglátjuk, hogy mit csinálnak, ha a 3 millió autó fele nap mint nap elhúz a kútjaik mellett!)

Elnézést hosszú hozzászólásomért, de szerintem ez a téma megérdemel ennyit

fastcar

Ui.: Elnézést azért, hogy ezt több topicba is betettem, de a felvetett probléma sokakat érint