tudorapo Creative Commons License 2000.07.12 0 0 57
>Esetleg azok a gépek, amin már tolóerővektor-kormányzás van. Merthogy azoknál
>fordulékonyabb nincs semmilyen
>sugárhajtású vadász. És műrepülésnél ez számít igazán.

Ezeken az van:) Meg a MIG 29-en. Az F22 meg mikor is lesz kész? Várj, lapozgatom a naptáramat... Á megvan! Két három év? Ráadásul ez a négy gép még "csak" fel-le csóvál, a következő generáció már mindenfelé, és az lesz az igazi.

Légvédelem: Mint ahogy az iraki és szerb légvédelem is uralta a légteret? Én legalábis a magam józan eszével a légvédelemmel kezdeném, és csak aztán a csemege. Az amik is így kezdték, miért pont az oroszok ne tennének így?

És tudtommal egy légvédelmi rakétának is megvan a maga tehetetlensége, nem tudom mit kezd egy kobrával. Főleg hogy a kiáramló forró gázok miatt (szerintem, ezt leírva még nem láttam) hirtelen nagyon megnő a cél egy infravörös rakéta előtt, amitől akár el is bizonytalanodhat.
Az, elnézve a műrepüléseket, elég bizonytalannak tűnik számomra, hogy egy amerikai gép befogja a Szuhoj 35-öst. Hátra azok sem tudnak célozni, és amíg megfordulnak, már kész a baj.

Mindenesetre remélem, hogy "éles" próbára nem kerül sor. Elég szép egy Szu-35 magában, nem kell, hogy gyilkoljon is.
A filmben mutattak egy makettet, Sukhoj-Gulfstream felirattal. Szuperszonikus kis utasszállító, olyan, mint egy torz (extra hosszú kabinos) szu-35. Ahhhh!

Előzmény: YERICO (56)