totyus Creative Commons License 2000.07.22 0 0 256
Hááááát ebben a 2004-es dologban eddig nagyon kételkedtem, hogy igaz lenne ( Állítólag egy Izé Fülöppelben is emlegette ezt az évszámot a Hauber ).
De neked LoviGabi már elhiszem....:-)))
Nekem furcsa, hogy Ákos ilyen határozottan konkrétan kijelentette ezt a CSAK EGY dolgot, és hogy kb. 10 évvel a feloszlás után lehetséges....hm...
Mert ugye nem szeretné, hogy az látszon, hogy a pénz miatt, meg stb.
Az is igaz, hogy EGY nagy koncerten ( ami a BB-től és Ákostól megszokott színvonalú technikával rendelkezne ) nem lehet olyan qrva sokat kaszálni, de talán még tisztább lenne az egész, ha valami új dolgot is csinálnának.
Persze ha a Menczelnek már nem jön vissza a billentyűleütögetési kedve.....
Na meg ha a Hauber azzal van elfoglalva, hogy évente lecserélje annak a bizonyos fresh életérzésnek a képviselőit, akik olyan természetellenesen tudnak vigyorogni ( "nézzétek a kedvenc zenecsatornánkat:-DDDDDD".....BOÁÁÁÁÁ..

Volt 92-95 között egy ( főleg ) könnyűzenei beállítottságú újság, a HELLLO. Ebben rengeteg BB és Ákos cikk jelent meg. A Régi és Új elemzésekor Ákos igen jó véleményekkel volt a dalokról, de ha később megkérdezték hogy melyik volt a BB legjobb/legerősebb albuma, a Jóslat és az Elmondatott címűeket választotta. Gondolom főleg a régi dalok "felmelegítései" nem tetszettek neki.
Sajnos a búcsúkoncertről szinte sehol sem jelent meg tudósítás, nekem egy ócska Népszava cikk van 3 sorral, meg egy Ákost ábrázoló közelképpel.
Jó lett volna, ha a Tibor megcsinálja a BB füzet 4-et. Bár lehet hogy ezt is azzal magyarázza, mint a koncert végén az együtt ki nem jövetelt, hogy ezzel érezteti, hogy még nem ért véget ( a valami...:-)))

A búcsúkoncerten kb. fél órát bírtam ki az első sorban, aztán kihúztak.
Kora délután kaptam ugyanis az üzenetet, hogy egy ismerősöm, aki a BS-ben dolgoz(ott)ik, be tud juttatni kapunyitás előtt. Na nekem több se kellett, rohantam mint állat, kaja nuku, innivaló szintén, töküres gyomorral mentem a BS-be.
Kaptam a Tibortól stage pass-t, azzal tudtam mászkálni, a végső hangbeálláson csak az Induljon a banzájt játszották el ( nem úgy mint most egy Ákos koncert előtt, ahol több dalt kompletten eljátszanak a próbán, plusz még külön a zenészek próbálgatnak ), meg Ákos pöckölgette a gitárját. Ha jól rémlik, Krisztina kedvesétől kértem el a számlistát, amelynek megtekintése után csalódottan állapítottam meg, hogy nem lesz egy extra hosszúságú koncert. 2 és fél órás volt a buli, a korábbiak olyan 2 óra körüliek voltak.
Kihúzás után vissza akartak dobni a tömegbe, de akkor előrántottam a bűvös kártyát..:-))
Jót kajáltam, de úgy gondoltam már nem lenne tanácsos visszamennem a tömegbe, így hol a színpad széléről néztem a hangfalak mögül, hol pedig a legfelső emeleti VIP páholyból.

Jó volt, de........